Home »Comunicatii»Telefoane hoteliere Bittel
Telefoane hoteliere Bittel

TEHNOLOGIE

 


Inovatie si tehnologie de varf in comunicatiile hoteliere

De 20 de ani Bittel a deschis calea catre inovatie in trasaturile si functiile comunicatiilor din hotel si din camerele de oaspeti. Departamentul de Cercetare-Dezvoltare de la Bittel este localizat in acelasi campus cu spatiile destinate fabricii si testarii, permitand echipelor de ingineri si designeri experti ai Bittel sa testeze noi idei, concepte si inovatii si apoi sa le aduca in procesul de productie, pe deplin testate si verificate.

 

In prezent, Bittel are 17 caracteristici si functii patentate, proiectate in jurul principiilor de crestere a confortului, sigurantei si intimitatii utilizatorilor. Descopera Trasaturile unice specifice telefoanelor hoteliere Bittel Citeste mai departe»

 

Cea mai recenta gama de telefoane si dispozitive Bittel ofera functionalitati superioare si usurinta in utilizare, determinand un angajament mai mare din partea oaspetelui si aducand rentabilitate maxima investitiilor (ROI) pentru hotelier.

 

Modelele sunt compatibile cu centrale telefonice Alcatel-Lucent, Nortel, Cisco, Mitel, AVAYA, NEC, Siemens si alte centrale IP cunoscute.

 


Companie | Parteneri | Cariere | Contact | Politica de confidentialitate