Home»Software»Sistem de control al gestiunii - eXpresSoft Master

Sistem de control al gestiunii - eXpresSoft Master


Reducerea cheltuielilor si a pierderilor prin urmarirea si controlul in timp real al stocurilor de materii prime si de produse finite, a preturilor de vanzare si adaosurilor practicate precum si usurinta in utilizare sunt principalele caracteristici ale sistemului de gestiune.

eXpressoft Master este un sistem conceput pentru un control exact al stocurilor, pentru o mai buna planificare, gestionare si administrare a resurselor, pentru garantia unui profit sigur.

Cu sistemul de gestiune eXpressoft Master aveti control asupra produsului de la intrarea in unitate – receptia facturilor, la transferurile intre gestiuni cantitativ-valorice sau valorice, pana la realizarea productiei si vanzarea produselor.

eXpressoft Master va calculeaza automat costurile in functie de preturile de achizitie. Cu alte cuvinte va arata care sunt produsele nerentabile, ce trebuie si ce nu trebuie sa ramana in meniu. 

PROIECTAT PENTRU CONTROLUL DUMNEAVOASTRA

Toate datele vor fi pastrate in baza de date cat timp doriti acest lucru, astfel puteti genera rapoarte pentru orice perioada. Master va permite sa calculati in timp real profitabilitatea locatiei dumneavoastra, generand peste 200 de rapoarte si grafice manageriale ce faciliteaza actul decizional.

PROIECTAT PENTRU PROFITUL DUMNEAVOASTRA

Datele receptate din POs vor deveni foarte valoroase pentru afacerea dumneavoastra. eXpressoft Master va ofera „uneltele” ce va vor ajuta sa analizati datele culese si sa va imbunatatiti afacerea.

 

Beneficii eXpressoft Master
Sistem complet de gestiune, analiza, raportare si planificare

Control in orice moment

In afacerea pe care o conduceti este foarte important sa detineti controlul in orice moment. stocurile in timp real, rapoartele si analiza gestiunii permit:  

 >>citeste mai departe


Detalii eXpressoft Master
Sistem complet de gestiune, analiza, raportare si planificare

eXpressoft Master calculeaza automat costurile in functie de preturile de achizitie ajutand la identificarea produselor nerentabile, oferindu-va astfel flexibilitate in schimbarea meniului. Va avertizeaza asupra stocurilor critice si va ajuta la calculul comenzilor optime catre furnizori. 
>>citeste mai departe

 

Detalii tehnice eXpressoft Master
Sistem complet de gestiune, analiza, raportare si planificare

eXpressoft Master a fost dezvoltat pentru a intruni cerintele unui sistem stabil si sigur. atat limbajele de programare folosite cat si design-ul ales au dus la realizarea unui sistem solid si usor de intretinut.

Pentru a lucra la standarde optime de performanta, va recomandam sa tineti cont de configuratiile recomandate.

Configuratie minima recomandata:
Procesor: intel PiV / Celeron 2.4 GHz
Memorie RaM: 1 GB
HDD: 160 GB

Placa video: 64MB
sistem de operare: Windows XP Professional

Placa de retea, CD-ROM, Monitor, tastatura, Mouse

 Baza de date sQL server 2000/2005

Datele dumneavoastra sunt in siguranta in permanenta, cu baza de date sQL server 2000.

- eXpressoft Master a fost creat inca de la inceput pe platforma sQL;
- sQL este acceptat in toata lumea drept un standard de calitate si siguranta.

 Lucrul in retea

in functie de marimea afacerii dumneavoastra, puteti opta pentru o singura statie eXpressoft Master sau pentru mai multe statii care sa lucreze in retea. sistemul este flexibil, asa ca permite lucrul in retea, chiar daca este vorba de locatii diferite.

 


 


Companie | Parteneri | Cariere | Contact | Politica de confidentialitate