Mus ve civarinda nakliye firmalari icin dogru yerdesiniz. Firmalarin listesi icin lutfen ziyaret ediniz. mus evden eve nakliyat

Home »Noutati» Comunicate si articole»LG Electronics recomanda TeleAdapt pentru solutii de conectivitate in camera de hotel
LG Electronics recomanda TeleAdapt pentru solutii de conectivitate in camera de hotel


01.07.2013, Panoul "Remote Jack Pack" (RJP) de la LG iese din productie si, ca urmare a acestui fapt, LG Electronics SUA intentioneaza sa recomande produsele MediaHub de la TeleAdapt ca solutie de conectivitate preferata pentru industria hoteliera.


Media Hub-urile se conecteaza perfect cu televizoarele inteligente LG, oferind o solutie unica hotelierilor, precum si optiuni extinse de divertisment oaspetilor.

Produsele MediaHub sunt compatibile cu tehnologia LG SimpLINK CEC, care permite detectarea automata si comutarea intrarilor TV printr-un singur cablu HDMI, conectat la televizor. MediaHub a fost adaptat si pentru a interactiona cu interfata proprietara RJP, de la LG.

 

 

 

"Faptul ca insusi liderul pe piata televizoarelor hoteliere recomanda produsul nostru, este o certificare a cresterii si expertizei TeleAdapt", a declarat Neil Betterton, vice presedinte Global Product Development al TeleAdapt. "Asteptam cu nerabdare sa lucram impreuna cu LG pentru a oferi solutii compact integrate intre dispozitive mobile si sisteme de televiziune si mai multor hoteluri si oaspetilor acestora."

 

LG Electronics este pionier in solutiile de conectivitate din camera de hotel, introducand panoul de conectivitate remote jack pack,  a carui tehnologie permite oaspetilor hotelului sa utilizeze televizorul LG din camera in diferite moduri:  clona a imaginii de pe laptop, ecran secundar, ecran pentru consola de jocuri, boxe pentru iPod etc.

Pe masura ce tehnologia mobila continua sa evolueze, TeleAdapt dezvolta inovatii in domeniul conectivitatii care raspund nevoii crescande de utilizare de laptop-uri, tablete, smartphone-uri si alte dispozitive inteligente care sa permita o instalare mai rapida la hotel, optiuni mai accesibile, si caracteristici imbunatatite de conectivitate a dispozitivelor mobile la televizor.

Pentru mai multe informatii despre produsele de conectivitate TeleAdapt pentru industria ospitalitatii si solutii hoteliere de afisaj LG Electronics, va rugam sa vizitati www.rjp.teleadapt.com si www.lgsolutions.com.


TeleAdapt este inovator la nivel mondial in proiectarea de produse pentru camera de hotel, care ajuta oaspetii sa se mentina conectati. Solutiile includ conectori Ethernet, dispozitive de conectare audio / video, adaptoare de alimentare si accesorii electronice, care permit turistilor sa foloseasca la maxim dispozitivele lor portabile si de continut in timpul calatoriei. Astazi, solutii de conectivitate TeleAdapt pot fi gasite in peste doua milioane de camere de hotel din intreaga lume. Fondat in 1992 si avand operatiuni in Marea Britanie, Statele Unite, Hong Kong, China, Dubai si Emiratele Arabe Unite, prin produsele sale, TeleAdapt se adreseaza industriei ospitalitatii, retail-ului si companiilor de tip OEM din intreaga lume.


ARVO GROUP este integrator de solutii IT &C pentru industria hoteliera si ii are ca parteneri pe TeleAdapt si pe LG Electronics de peste 6 ani. Solutii ale celor doi parteneri au fost instalate in Hotel Crowne Plaza din Bucuresti,  Hotel Pullman din Bucuresti, pensiunea Aristocratis din Targu Neamt,  Hotelul Coroana de Aur din Bistrita, Hotelul Prahova din Ploiesti, Hotelul Kronwell din Brasov,  Hotel Hilton din Sibiu, Hotel  JW Marriott din Bucuresti si altele.

Principalele obiecte de activitate ale ARVO GROUP sunt furnizarea si integrarea de sisteme de televiziune interactiva, sisteme de internet de mare viteza, sisteme de afisaj digital, continut multimedia, sisteme de curenti slabi, distributie de echipamente electronice asociate, precum si dezvoltare de aplicatii software dedicate.

ARVO GROUP si-a adancit expertiza pe domeniul integrarii de sisteme pentru industria hoteliera, cu precadere in ultimii doisprezece ani, cand s-au echipat peste 4000 de camere de oaspeti, prin solutiile si serviciile IT&C si de continut furnizate. Printre clientii ARVO GROUP se numara 27 de hoteluri din toata tara, cele mai multe fiind de patru si cinci stele.


Companie | Parteneri | Noutati | Oferte | Cariere | Contact |