Mus ve civarinda nakliye firmalari icin dogru yerdesiniz. Firmalarin listesi icin lutfen ziyaret ediniz. mus evden eve nakliyat

Home »Securitate si automatizari»Sisteme de building management (BMS)
Sisteme de building management (BMS)

 

  Tehnologia pentru o cladire inteligenta s-a impus in ultimii ani pe plan international si vizeaza preluarea controlului si managementul centralizat pentru instalatiile tehnologice cu o functionalitate concreta, din interiorul unei cladiri. Aceasta tehnologie este comuna practic oricarui tip de cladire - industriala, rezidentiala, imobil de birouri, hotel, depozit, spatiilor publice, precum sali sportive, sali de concerte, magazine si altele.

 Motoarele evolutei acestei tehnologii, care mai este cunoscuta in literatura de specialitate ca Building Automation, au fost necesitatea unor instalatii mai simple si a managementului centralizat. In timp, a aparut capacitatea de a fi controlate de la distanta aceste reglari de parametri tehnologici, parametri de mediu, iluminare, temperatura, umiditate, semnalizari de genul alarmelor de prezenta a gazelor, inundatiei, securitatii cladirii etc.

 

 

                                  

  

Managementul se poate face acum prin internet, cu interfete specializate, in conditiile in care controlul se reduce la un simplu SMS. Toate acestea au in vedere, nu in ultimul rand, un alt element: necesitatea economiei de energie, care se manifesta tot mai pregnant.

 

Pe langa economia de energie si controlul centralizat, ar mai fi avantaje precum modularitatea, rapiditatea instalarii si versatilitatea, pentru ca se foloseste un sistem tip BUS. S-a plecat de la ideea construirii pe un singur tip de cablare, care sa permita atasarea oricarui tip de modul, fie ca este senzor, element de executie sau de control.

 

ARVO are ca partener, pentru acest tip de solutii, firma italiana SINThESI.

Este un parteneriat inceput in 2008, de care suntem foarte incantati datorita seriozitatii, manierei profesionale in care se desfasoara colaborarea. Firma respectiva include in oferta atat partea de concept, design sau productie, cat si pe cea de comercializare, deci integreaza toate aspectele necesare dezvoltarii unui asemenea produs. Este important ca le are sub control si este capabila sa ofere un produs adaptat pietei, aducandu-si aportul si la proiectarea sistemului pentru minimizarea costurilor.

 


Companie | Parteneri | Noutati | Oferte | Cariere | Contact |