Mus ve civarinda nakliye firmalari icin dogru yerdesiniz. Firmalarin listesi icin lutfen ziyaret ediniz. mus evden eve nakliyat

Home »Noutati» Comunicate si articole»ARVO GROUP, mereu in avangarda integratorilor IT&C din hotelarie
ARVO GROUP, mereu in avangarda integratorilor IT&C din hotelarie


In ultimii trei ani, ARVO GROUP, unul dintre liderii pietei de integrare de solutii IT&C dedicate industriei hoteliere, a fost un jucator activ,  implementand o serie de proiecte in hoteluri de 4 si 5 stele din Bucuresti si din tara si introducand in acelasi timp solutii noi, adaptate fiecarei categorii de confort.

 

Anul 2011 s-a incheiat cu dotarea pensiunii de 4 stele Aristocratis din Targu Neamt cu televizoare hoteliere LG full HD.


In 2012
, cea mai importanta realizare ARVO a fost finalizarea instalarii solutiilor IT&C pentru Hotelul DoubleTree by Hilton din Oradea (4 stele), de 154 de camere. 
Aici s-a concretizat primul proiect comun cu partenerul iBAHN, prin instalarea  ETVi HD - sistemul de televiziune interactiva IP, precum si HSIA – sistemul de internet de mare viteza cu cablu si wireless pentru camere si spatii comune. 
Sistemul complet de televiziune a inclus headend propriu de receptie satelit si trasaturi specific hoteliere: mesaj de intampinare, canale cu plata (Pay TV), filme la cerere (VOD), viziualizarea facturii, mesaje in camera, alarma de trezire, canal pentru consultarea serviciilor hotelului etc.

ARVO l-a avut ca partener pe Samsung, atat in ceea ce priveste televizoarele (147 de televizoare de 32" si 7 avand diagonala de 40"), cat si sistemul de afisaj digital pentru zonele publice: ballroom, sali de conferinta, receptie, bar, lobby si SPA.


Tot in anul 2012, s-au instalat si sistemele de receptie satelit pentru Hotelul Epoque din Bucuresti (5 stele), Hotelul Ramada Pitesti (4 stele) si Hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti (5 stele); Hotelul Kronwell din Brasov (4 stele), de 81 camere, a primit panouri de conectivitate de la TeleAdapt, iar la Hotelul Hilton Sibiu (5 stele), 15 dintre televizoarele hoteliere LCD au fost inlocuite cu televizoare LED SAMSUNG de inalta definitie si de ultima generatie.

 

 

 

Anul 2013 a adus alte doua proiecte indraznete - Hotelul Coroana de Aur, din Bistrita si Hotelul VEGA, din Mamaia.

Pentru clientul sau mai vechi, Hotelul VEGA, din Mamaia (5 stele), ARVO GROUP a implementat sistemul de televiziune interactiva DIP (Deuromedia Infotainment Platform), ultima creatie a Deuromedia, devenita recent parte din Swisscom.

In hotelul mentionat si in romanul lui Bram Stoker - Coroana de Aur, din Bistrita (3 stele)- ARVO GROUP a realizat prima instalare a sistemului smartuptv, un sistem de televiziune digitala, accesibil si de inalta tehnologie, completat de 40 de televizoare LCD hoteliere, compatibile, de la LG.

La Hotelul Prahova Plaza, din Ploiesti (4 stele), care va deveni Double Tree by Hilton Ploiesti in perioada urmatoare, s-a inceput actiunea de dotare cu televizoare hoteliere de 37" si inalta definitie, in tehnologie LED, de la LG.

De asemenea, Hotelul Centrum, din Galati (3 stele), a completat recent lista clientilor ARVO GROUP, achizitionand pentru cele 66 de camere televizoare SAMSUNG de inalta definitie, in tehnologie LED, si sevicii de instalare si punere in functiune.

 

Si pentru anul in curs, ARVO GROUP ramane fidel domeniului sau de activitate, concentrandu-se pe optimizarea solutiilor IT&C propuse hotelurilor. Sunt avute in vedere atat reducerea costurilor de implementare a sistemelor, cat si cresterea gradului de integrare a acestora, televizorul din camera devenind ecranul pe care se centralizeaza toate functiile de informare/comunicare (mesaje, televiziune, radio, Internet, telefonie IP) divertisment (jocuri, filme, evenimente sportive, concerte) si control (al sistemului BMS instalat in hotel sau acasa la oaspeti). Totodata, televizorul se conecteaza (prin cablu sau prin aer) cu toate dispozitivele audio-video si de comunicatii inteligente ale oaspetilor, indiferent de tipul sistemului de operare utilizat de acestea.
    

 

Vom continua colaborarea cu partenerii nostri (iBAHN, smartuptv, Deuromedia, SAMSUNG, LG, TeleAdapt, Bittel, Adellock etc.), ramanand deschisi pentru alte colaborari. De asemenea, ne vom adresa in continuare cu solutii IT&C dedicate, adaptate si optimizate, hotelurilor de orice categorie de confort, inclusiv pensiunilor.

 

ARVO GROUP este integrator de solutii IT &C pentru industria hoteliera, unul dintre liderii acestei piete.
Principalele obiecte de activitate ale ARVO GROUP sunt furnizarea si integrarea de sisteme de televiziune interactiva, sisteme de internet de mare viteza pentru uzul oaspetilor, sisteme de afisaj digital, continut multimedia, sisteme de curenti slabi, distributie de echipamente electronice asociate, precum si dezvoltare de aplicatii software dedicate.
ARVO GROUP si-a dezvoltat expertiza si inovarea pe domeniul integrarii de sisteme pentru industria hoteliera, cu precadere in ultimii doisprezece ani, cand s-au echipat peste 4000 de camere de oaspeti, prin solutiile si serviciile IT&C si de continut furnizate. Printre clientii ARVO GROUP se numara 27 de hoteluri din toata tara.Companie | Parteneri | Noutati | Oferte | Cariere | Contact |