Mus ve civarinda nakliye firmalari icin dogru yerdesiniz. Firmalarin listesi icin lutfen ziyaret ediniz. mus evden eve nakliyat

Home » Companie
Companie

Suntem integratori de solutii IT&C pentru industria hoteliera.

ARVO ofera sisteme care integreaza, conform cerintelor specifice fiecarui client, tehnologiile audiovizuale si multimedia cu managementul echipamentelor si terminalelor IT si retelelor voce-date.

La noi gasesti solutii complete pentru toate comunicatiile din interiorul hotelurilor, adecvate fiecarei categorii de confort, de la trei stele la cinci stele plus.

Credem in slolutii inteligente menite sa aduca plus valoare afacerii tale. Fie ca e vorba de solutii tehnologice sau pur si simplu de inovatii care iti usureaza munca cotidiana, la ARVO gasesti solutii potrivite tie.

ARVO este hotarat sa ajute partenerii hotelieri, ca tine, sa se doteze cu echipamente hi-tech menite sa le mareasca semnificativ profitabilitatea, in paralel cu crearea unor avantaje competitive.

ARVO si-a adancit expertiza pe domeniul integrarii de sisteme pentru industria hoteliera, cu precadere in ultimii zece ani, cand s-au echipat peste 3000 de camere de oaspeti, prin solutiile si serviciile IT&C si de continut furnizate. Printre clientii ARVO GROUP se numara 24 de hoteluri din toata tara, cele mai multe fiind de patru si cinci stele.

Suntem o voce avizata in domeniu.  ARVO este membru fondator al ARTS (Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate), membru al CCIRB (Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti) precum si membru al ACC (Asociatia Operatorilor de Comunicatii prin Cablu).

Suntem prima comanie din Romania care a instalat un sistem IPTV hotelier.

Anul acesta vom sarbatori 20 ani de cand activam pe piata romaneasca cu dorinta si expertiza de a face lucrurile bine. Crestem alaturi de clientii nostri si continuam sa ne diversificam si sa ne imbunatatim produsele.


Companie | Parteneri | Noutati | Oferte | Cariere | Contact |