Mus ve civarinda nakliye firmalari icin dogru yerdesiniz. Firmalarin listesi icin lutfen ziyaret ediniz. mus evden eve nakliyat

Home »Comunicatii»Sisteme de receptie TV (head end, IPTV)
Sisteme de receptie TV (head end, IPTV)

Expertiza

In calitatea sa de integrator de sisteme IT&C, ARVO GROUP s-a preocupat, in cei 18 ani de experienta, de crearea unei game diversificate si flexibile de solutii, care sa vina in intampinarea nevoilor clientilor sai hotelieri, indiferent de categoria de confort din care fac parte.                             

Astfel,  ARVO a incheiat de-a lungul timpului contracte de reprezentare si colaborare cu producatori de echipamente profesionale de receptie satelit din Europa, Asia, America. Datorita acestei vaste arii de colaborare, am putut acoperi toate cererile venite din partea tuturor categoriilor de hoteluri si pensiuni.

                          

O parte din sistemul de receptie instalat la Hotel Vega     

 

Pentru categoria de confort 2-3 stele folosim echipamente atat de la firma autohtona TVK, cat si de la firme de prestigiu ca GRUNDIG sau KATHREIN.

Pentru categoria de confort 4-5 stele colaboram cu firme ca NOVRA - Canada, IKUSI, SIDSA - Spania, UNITRON - Belgia,  ANEVIA,  VIANEOS - Franta, WISI - Germania, StreamTel - Italia, GoBackTV, iBAHN - SUA, NET UP TV - Rusia,  SYSTRONICS - Coreea s.a.

Atat pentru realizarea receptiei de satelit individuale, cat si a retelelor TV interactive, firma noastra a ales solutiile potrivite fiecarui client in parte, astfel asigurindu-se cea mai buna rezolvare a problemelor legate de cerintele impuse de un anumit standard hotelier, cat si de posibilitatea financiara de moment a investitorului.

Informatii tehnice

Sistemul de antene de receptie pentru semnale TV distribuite terestru si/sau via satelit face posibila injectarea semnalului TV in sistemul local de procesare a semnalului (head end TV) in vederea transmiterii lui catre clienti (abonati, oaspeti) prin reteaua de distributie locala a semnalului TV. Sistemul asigura controlul si calitatea continutului difuzat.

Daca se intentioneaza furnizarea de servicii de  televiziune interactiva, din ce in ce mai utilizata, atat pentru tehnologia „Standard Definition" (SD), cat si pentru „High Definition" (HD), este nevoie atat de o retea bidirectionla de distributie TV, cat si de echipamente (hard si soft) suplimentare de procesare, cum sunt serverul de aplicatie pentru televiziune interactiva, serverul de servicii „La cerere" (video on demand), echipamente de stocare a continutului, etc.

Ca tehnologie a semnalelor, sistemele de televiziune pot fi analogice, digitale si digitale IP (IPTV), convertibile intre ele, in orice combinatie:

  • Analogic-analogic
  • IP-IP
  • Analogic-digital / digital-analogic
  • Analogic-IP / IP-analogic
  • Digitale-IP / IP-digital

Ca sursa a semnalelor TV, acestea pot fi preluate de la satelit, de la surse terestre sau de la operatorii locali CATV, utilizandu-se in acest scop receptoare TV de tip DVB-S, DVB-T si respectiv DVB-C, cu sau fara posibilitate de decodare, dar si de la surse locale A/V, cum sunt camerele video, playerele video s.a.m.d.

Receptie

Echipamente de receptie: antene de satelit si/sau terestre, receptoare de zgomot mic (LNC, LNB), receptoare de cablu, de satelit si terestre, comutatoare DiSEqC (Digital Satellite Equipment Control), etc.

Stocare si procesare (headend)

Echipamente de stocare si procesare: streamere, encodere, modulatoare/convertoare de semnal, multiplexoare, demultiplexoare, amplificatoare.

Distributie

Echipamente de distributie: cuploare-distribuitoare, splitere, sumatoare, switch-uri, cabluri, amplificatoare, etc.

 

Decodare

Echipamente de decodare: module de acces conditionat (CAM-uri), STB-uri (set top box-uri), carduri, etc.

 


Companie | Parteneri | Noutati | Oferte | Cariere | Contact |