Mus ve civarinda nakliye firmalari icin dogru yerdesiniz. Firmalarin listesi icin lutfen ziyaret ediniz. mus evden eve nakliyat

Home»Software»Sistem profesional de marcaj POS - eXpresSoft Check

Sistem profesional de marcaj POS - eXpresSoft Check

  

 

 

eXpresSoft Check este o aplicate ce indeplineste toate cerintele unui sistem profesional de marcaj destinat restaurantelor, barurilor, cafenelelor, cantinelor sau micilor magazine.

 Acest sistem ajuta la preluarea comenzilor, chiar si a celor atipice, transmiterea lor catre sectile existente, emiterea notelor de plata si a bonurilor fiscale si permite vizualizarea rapoartelor necesare managementului.


eXpresSoft Check este usor de instalat si se adapteaza fiecarei locati in parte, indiferent de dimensiunile acesteia.


Foarte usor de folosit atat de catre angajat cat si de catre manageri, eXpresSoft Check necesita cunostinte minime de utilizare a calculatorului. 


Gandit pentru afacerea dumneavoastra

eXpresSoft Check nu schimba cu nimic specificul afacerii dumneavoastra, dar ajuta la organizarea ei. incepand de la introducerea meniului si pana la drepturile de acces acordate personalului, sistemul se configureaza dupa cerintele dumneavoastra. Astfel se pot gestiona un numar nelimitat de retete de bucatarie si de bar impartte pe meniuri separate, pe saloane cu specifice diferite si drepturi de acces pentru fiecare angajat in parte.

Gandit pentru eficienta personalului dumneavoastra

Usor de invatat si utilizat, eXpresSoft Check va oferi personalului dumneavoastra atat flexibiliatea cat si informatiile de care acesta are nevoie. Sistemul le va permite ospatarilor sa trimita instantaneu comenzile catre sectiile existente (bucatarie, bar), reducandu-se astfel timpul de preluare si servire a comenzii.
 

Gandit pentru clienti dumneavoastra

eXpresSoft Check va ajuta sa fiti mai aproape de clienti dumneavoastra, prin utilizarea functiilor ce faciliteaza serviciul si permit fidelizarea clientilor.

 

 

 

Beneficii eXpresSoft CHECK

Sistem profesional de marcaj - punct de vanzare (POS)
 
 

Control

Fie ca restaurantul dumneavoastra lucreaza pe baza sistemului clasic sau cu un alt sistem informatic, eXpresSoft Check este alegerea ideala care sa va ofere mai mult control in orice moment.

Usureaza desfasurarea activitati in localul dumneavoastra ceea ce va ajuta sa salvat timp si bani; 
Rapoartele personalizate permit controlul permanent asupra vanzarilor efectuate
Veti sti in orice moment cine intra si cine iese din restaurantul dumneavoastra, chiar daca suntet la mii de kilometri distanta.

»Citeste mai departe

 

 

 

 

 

 

detalii eXpresSoft Check

Sistem profesional de marcaj - punct de vanzare (POS)
 

 

De la afisarea pe ecranul tactil a aranjamentului meselor, care arata starea fiecarei mese in parte din intregul restaurant, pana la afisarea specialitatilor zilei, sistemul profesional de marcaj eXpresSoft Check iti pune afacerea "pe tava".

Indiferent ce note de plata emiteti (individuale, combinate sau impartite), ca modificati comenzile sau le transferati de la o masa la alta, cu eXpresSoft Check veti castiga timp. Angajatii vor fi multumiti, clientii ireprosabil serviti, iar dumneavoastra va va fi mult mai usor sa conduceti afacerea
»Citeste mai departe

 

 

 

Detalii tehnice eXpresSoft Check 

Sistem profesional de marcaj - punct de vanzare (POS)
 

eXpresSoft Check a fost dezvoltat pentru a intruni cerintele unui sistem stabil si sigur. Atat limbajele de programare folosite cat si design-ul ales au dus la realizarea unui sistem solid si usor de intretinut.

Pentru a lucra la standarde optime de performanta, va recomandam sa tineti cont de configuratiile recomandate.

Configuratie
minima recomandata
:
Procesor: minim Intel PIV / Celeron 2.4 GHz; Memorie RAM: minim 1 GB; HDD: minim 160 GB;
Placa video: minim 64MB; Placa de retea; Sistem de operare: Windows XP Professional   


Companie | Parteneri | Noutati | Oferte | Cariere | Contact |