Mus ve civarinda nakliye firmalari icin dogru yerdesiniz. Firmalarin listesi icin lutfen ziyaret ediniz. mus evden eve nakliyat

Home»Software»Detalii eXpresSoft Check

Detalii eXpresSoft Check

detalii eXpresSoft Check

 

Sistem profesional de marcaj - punct de vânzare (POS)



De la afisarea pe ecranul tactil a aranjamentului meselor, care arata starea fiecarei mese in parte din intregul restaurant, pana la afisarea specialitatilor zilei, sistemul profesional de marcaj eXpresSoft Check iti pune afacerea "pe tava".

Indiferent ce note de plata emiteti (individuale, combinate sau impartite), ca modificati comenzile sau le transferati de la o masa la alta, cu eXpresSoft Check veti castiga timp. Angajatii vor fi multumiti, clientii ireprosabil serviti iar dumneavoastra va va fi mult mai usor sa conduceai afacerea. 

 

Acces securizat card

Acest modul permite conectarea operatorilor in program, folosind carduri de acces. Cardurile de acces in sistem pot fi de tipul celor cu cod inscriptionat in banda magnetica sau de tipul celor de proximitate. Fiecare operator trebuie sa aiba propriul card, inscriptionat cu un cod unic, dupa care este recunoscut de sistem. Pe baza cardului, toate actiunile operatorului sunt inregistrate in sistem.

 

 

Numar limitat de tranzactii simultane (numar de mese ce pot fi operate in acelasi timp)

Aplicatia poate sa fie limitata sa lucreze cu un numar maxim de foi (note/ mese) deschise simultan. Adica daca prin versiunea de licenta exista o limitare la 10 tranzactii si exista 10 foi/note deschise pentru 10 clienti/mese, atunci pentru al 11 – lea client nu se pote deschide o  nota de plata pana nu se inchide cel putin o foaie/nota din cele 10 deschise anterior.

 

Numar nelimitat de tranzactii simultane

In acest caz, versiunea de licenta nu include limitari ale operatiunilor ce se efectueaza simultan, deci se poate opera un numar nelimitat de foi/note in acelasi timp.

 

Personalizare schema saloane

O locatie poate fi configurata pe mai multe saloane distincte in functie de preferintele si forma de organizare a fiecarei companii.  Schema fiecarui salon poate fi desenata astfel incat sa semene cat mai bine cu amplasarea reala a meselor in spatiu sau poate fi desenata in orice maniera se doreste.

 

Vizualizare status masa

In schema fiecarui salon pe care se opereaza, mesele figureaza diferit colorate, pentru a putea fi identificata rapid starea lor. Astfel, mesele colorate in verde sunt libere, cele colorate in galben sunt mese deschise la care se comanda, iar cele colorate in rosu sunt mese pentru care s-a tiparit nota de plata nefiscala si se asteapta incasarea pentru a elibera bonul fiscal si a se inchide masa (transformare in culoarea verde).

 

Evidenta rezervari

Acest modul va ajuta sa aveti in permanenta evidenta rezervarilor din localul dumneavoastra.Personalul poate sti in orice moment ziua si ora la care este rezervata o anumita masa si datele de contact ale persoanei care a efectuat rezervarea. De asemenea pot fi trecute si detalii referitoare la numarul mesei dorite si la numarul de persoane (adulti si copii) care vor fi prezenti, sau specificatii in cazul in care se doreste o comanda speciala.

Preluare comenzi si comenzi atipice (speciale)

Dupa preluarea comenzii, ospatarul sau barmanul o va marca in sistem, iar aceasta se va transmite instantaneu catre sectiile existente. Marcarea de produse reprezinta procesul de introducere in sistem a comenzii si transmitere automata a acesteia la  sectiile specifice (bucatarie/bar/etc) pentru procesare. Cu intreg meniul expus pe ecran, ospatarii pot identifica rapid produsele pentru marcaj.

Acest modul permite marcarea de produse respectand exact cerintele fiecarui client in parte. ). Comenzile atipice nu vor mai fi o problema. Clientii au posibilitatea sa adauge topinguri preparatelor deja existente, sa aleaga modul de preparare al acestora (de exemplu friptura sa fie bine facuta sau in sange) sau pur si simplu sa solicite un preparat care nu exista in meniu.

 

Transfer produse intre mese

Acest modul permite mutarea produselor de pe o masa pe alta. In cazul in care unii clienti vor sa se mute de la o masa la alta sau doar o parte din clientii unei mese se muta la o alta masa, produsele aferente acestora se pot muta si in sistem de la o masa la alta, pentru a evita incurcaturile si omisiunile din partea ospatarilor. Transferul poate fi total sau partial.

 

Transmitere comenzi la sectii (bar, bucatarie, etc)

In momentul marcarii unui produs, informatia este introdusa in sistem, iar acesta circulac onform setarilor facute initial si ajunge acolo unde trebuie. De exemplu: comanda pentru o friptura se printeaza automat la bucatarie unde incepe producerea ei, comanda pentru salata care trebuie sa o insoteasca este transmisa automat la sectia de salaterie, iar comanda pentru bauturi va aparea in bar unde va fi pregatita pentru a fi servita.

 

Voidare produse (retur produse pe baza de drepturi de acces)

Exista momente in care este necesara anularea/returul unei comenzi deja transmise. Se pot efectua retururi totale sau partiale pentru produsele care au fost deja trimise catre sectii. Pentru a nu abuza de acesta facilitate si a nu fi folosita in scopuri ilicite, returul produselor este permis doar pentru operatorii care au setat acest drept. Un operator fara drepturi de retur nu poate voida un produs.

 

Discount pe produs

Acesta facilitate acorda posibilitatea de a acorda manual discounturi pe un anumit produs in faza de marcaj. Bineinteles si acest lucru poate fi stabilit prin drepturile de acces.

 

Personalizare nelimitata a notei de plata

Nota de plata are un spatiu destinat informatiilor suplimentare, care poate fi personalizat atat prin text (de exemplu denumirea locatiei) cat si prin imagine (de exemplu logo-ul companiei). De asemenea pot fi alese fonturile si dimensiunea cu care acestea sunt scrise.

 

inchidere nota de plata pe mai multe forme de plata

Plata se poate face utilizand mai multe forme de plata (de exemplu numerar, card, tichete de masa, etc). Sistemul permite modificarea formei de plata dupa ce aceasta a fost listata.

impartire nota de plata la ocupantii mesei (marcaj pe scaun)

Aceasta facilitate permite split nota, adica nota de plata se poate scoate individual pentru fiecare ocupant de la masa, in functie de consumatia fiecaruia.

 

Reprintare nota de plata

Aceasta facilitate permite reprintarea notei de plata in cazul in care este necesar acest lucru.

 

Emitere bon fiscal

Dupa emiterea notei de plata si incasarea acesteia, se emite bonul fiscal si se inchide masa.

 

Calcul automat rest de plata

In functie de suma incasata introdusa, sistemul calculeaza restul de plata ce trebuie rambursat clientului in conformitate cu nota lui de plata.

 

Raport inchidere zi

Dupa inchiderea de zi, se genereaza un raport de inchidere de zi ce cuprinde incasarile si produsele vandute.

 

Integrare coduri de bare

Folosind aceasta facilitate, marcarea produselor se poate face prin intermediul codurilor de bare si al cititoarelor de coduri de bare.

 

Integrare sertar bani

Prin acesta facilitate, la inchiderea definitiva a notei de plata se trimite comanda de deschidere sertar daca acesta este legat direct la calculator

 

Integrare cantar

Folosind aceasta facilitate, marcarea produselor se face prin cantarire. Astfel, se utilizeaza un cantar legat la sistem, pentru a marca cantitatea de produs cantarita (difera de cantitatea implicita)

 

Clienti  

Acest modul opereaza ca un modul CRM (Customer Reationship Management), iar funtia principla est ede gestionare a unui sistem de fidelizare. Prin acest modul se tine o evidenta clara a clientilor, se gestioneaza acumularea de puncte (daca se doreste lucrul cu acest sistem de fidelizare) si se gestioneaza cardurile de discount (bineinteles, daca se doreste utilizarea acestei metode de fidelizare).

 

Happy Hour

Acest modul gestioneaza lucrul cu promotiile setate in aplicatia de gestiune eXpresSoft Master. Caracteristica principala este acordarea de discounturi pe intervale de timp predefinite, pe grupe de produse/grupe de clienti / zile/ saloane.

 

Facturare direct din POS

Utilizand acest modul, este posibila facturarea direct din POS (de la punctul de marcare), pentru mai multa operativitate. Factura se poate tipari doar pentru o nota inchisa definitiv. Pentru a pute tipari factura, nota de plata trebuie inchisa obligatoriu, altfel acest lucru nu este posibil.

 

Rapoarte si statistici manageriale (Inclusiv statistica motivelor de voidare)

Acest modul dispune de o gama larga de rapoarte personalizate. Aveti “uneltele” necesare pentru a obtine toate datele in timp real. Toate rapoartele se pot personaliza si pot fi generate pe o anumita perioada de timp, zilnic sau la inchiderea unei zile. De asemenea, pot fi marite, micsorate si listate. Cateva dintre rapoartele generate de eXpresSoft Check: Ospatari/Gestiuni,  Ospatari/Forme de plata, Ospatari/Valute, Majorari/Reduceri, incasari/Centre de venit, X-Produse/Gestiuni, inchiderea de zi, etc

Profil restaurant

Salonul profilului Restaurant  se prezinta sub forma unor scheme de mese. Schema unui salon se deseneaza prin intermediul aplicatiei Table Design.

Vizual, mesele sunt reprezentate sub forma unor patrulatere (patrate, dreptunghiuri, romburi) sau a unor cercuri (ovale), in centrul carora este scris un numar care reprezinta numarul mesei. in partea stanga a meselor, apare un alt numar scris intr-un patrat albastru. Acest numar reprezinta numarul implicit de persoane la masa (pentru mesele neocupate - verzi) sau numarul real de persoane la masa (pentru mesele deschise – galbene – sau cele pentru care s-a tiparit o nota de plata - rosii).

Pentru a deschide o nota de plata se apasa pe o masa libera (verde). in functie de setarile facute se va cere numarul de persoane la masa si/sau autentificarea clientului.

 

Profil catering

Saloanele profilului Catering se prezinta sub forma unui tabel. Fiecare linie a tabelului reprezinta o nota de plata (daca pe ziua in curs au fost facute note de plata). Informatiile oferite pentru fiecare nota in parte (coloanele tabelului) sunt:

  • Numarul bonului de comanda;
  • Ora la care s-a deschis bonul;
  • Data si ora la care trebuie facuta livrarea;
  • Timpul ramas pana la ora livrarii;
  • Adresa clientului;
  • Telefonul clientului;
  • Valoarea de vanzare (pentru bonurile deschise - galbene) sau valoarea incasata pentru bonurile pentru care s-au scos note de plata (rosii) sau achitate (albe);
  • Valoarea majorarii acordate la nota de plata (daca valoarea este negativa atunci pe nota de plata s-a acordat un discount)

 

 

Ultima linie a tabelului este linia de total. Pe aceasta linie avem informatii privitoare la valoarea totala incasata si valoarea totala a majorarii acordate pentru toate bonurile pentru care s-a scos nota de plata.

 

Profil fast-food & retail

Saloanele profilelor Retail  si Fast Food se prezinta sub forma unui tabel. Fiecare linie a tabelului reprezinta un bon fiscal. Informatiile oferite pentru fiecare bon in parte (coloanele tabelului) sunt:

  • Numarul bonului;
  • Data si ora la care s-a inchis bonul fiscal;
  • Operatorul care a inchis bonul fiscal;
  • Valoarea de vanzare sau valoarea incasata pentru bonurile fiscale inchise;
  • Valoarea discountului acordat pentru bonul fiscal.

Ultima linie a tabelului este linia de total. Pe aceasta linie avem informatii privitoare la valoarea totala incasata si valoarea totala a reducerilor acordate.

 

Profil salon cosmetic

Salonul profilului Salon Cosmetic se prezinta sub forma unui tabel. Fiecare linie a tabelului reprezinta un bon fiscal. Informatiile oferite pentru fiecare bon in parte (coloanele tabelului) sunt:

  • Numarul bonului;
  • Data si ora la care s-a inchis bonul fiscal;
  • Operatorul care a inchis bonul fiscal;
  • Valoarea de vanzare sau valoarea incasata pentru bonurile fiscale inchise;
  • Valoarea discountului acordat pentru bonul fiscal.

Spre deosebire de celelalte profile, se lucreaza cu servicii iar acestea sunt grupate pe operatori si nu pe categorii de produse, in functie de setarile facute. Se pot efectua rezervari ce sunt alocate pe operatori. Rezervarile se pot transforma direct in nota de plata. Pentru mai multa usurinta sunt setate 4 intervale de lucru si se poate stabili orarul pe fiecare zi.

 

eXpresSoft Check se configureza pentru fiecare instalare in parte, pentru fiecare client in parte. POS-ul eXpresSoft Check este flexibil si va ofera posibilitatea sa va croiti afacerea asa cum doriti. Dumneavoastra decideti:

  • Cine si pana unde are acces in sistem; 

  • Schemele de saloane; 

  • Formele de plata ce vor fi utilizate; 

  • Design-ul notei de plata; 

  • Reducerile acordate clientilor fideli; 

  • Care vor fi optiunile pentru marcaj.

 


Companie | Parteneri | Noutati | Oferte | Cariere | Contact |