Mus ve civarinda nakliye firmalari icin dogru yerdesiniz. Firmalarin listesi icin lutfen ziyaret ediniz. mus evden eve nakliyat

Home »Companie» Viziune. Misiune. Valori.
Viziune. Misiune. Valori.

Viziune ARVO Group

Viziunea noastra este sa devenim partenerul preferat al hotelierilor in implementarea de solutii si integrarea de sisteme IT&C dedicate acestei industrii.

Experienta noastra indelungata si intelegerea profunda a cerintelor acestei piete ne determina sa fim permanent preocupati de 4 obiective esentiale pentru succesul in acest domeniu:

- Cresterea confortului oferit oaspetilor;
- Reducerea cheltuielilor de implementare a noilor tehnologii;
- Generarea de surse suplimentare de profit pentru hotelieri;
- Eficientizarea activitatii personalului hotelier.


Misiune Arvo Group

Scopul nostru este sa crestem competitivitatea clientilor nostri, adaptand in permanenta, in elaborarea solutiilor noastre, tehnologiile de ultima ora celor mai statornice valori.


Valori ARVO GROUP

Atitudine indreptata spre client
Satisfacerea superioara a dorintelor clientului nostru este valoarea noastra centrala. Succesul clientilor nostri converge succesului nostru.

Flexibilitate si solutii personalizate
Fiecare client este special, la fel si nevoile lui. Asa vor fi deci si solutiile noastre.

Evolutie continua
Deoarece lumea si piata se afla intr-o continua dinamica, imbratisam inovatia, ne racordam la ea si actionam in sensul imbunatatirii permanente a calitatii solutiilor pe care le oferim.

Integritate
Integritatea este forta care ne uneste si care ne conduce. Ea se reflecta in onestitatea si respectul cu care ne tratam clientii.

Spirit de echipa
Mai mult decat o colectie de individualitati, echipa noastra este unita de scopul comun de a satisface in mod superior dorintele clientilor nostri. Spiritul nostru de echipa transpare si din modul in care lucram alaturi de clientii nostri, personalizandu-le solutiile.

 


Companie | Parteneri | Noutati | Oferte | Cariere | Contact |