Home »Comunicatii» Telefoane hoteliere Bittel»Trasaturi specifice Bittel
Trasaturi specifice Bittel


In prezent, Bittel are 17 caracteristici si functii patentate, proiectate in jurul principiilor de crestere a confortului, sigurantei si intimitatii utilizatorilor. Descopera Trasaturile unice specifice telefoanelor hoteliere Bittel.

 

FacePlate Plus

O placuta detasabila aditionala care se prinde cu clips pe unitatea de telefon si completeaza masca principala al telefonului Bittel. Acest adaos simplu si optional ofera hotelului posibilitatea de a prezenta oaspetelui mai multe informatii despre servicii, facilitati, instructiuni de utilizare sau informatii legate de camera.

Aceasta placuta aditionala nu necesita nici un spatiu suplimentar si este un dispozitiv solid pentru afisarea informatiilor importante pentru oaspete, actualizate, care pot usor schimbate din timp în timp.Furca magnetica

In loc de furca mecanica traditionala, furca magnetica patentata a lui Bittel foloseste proximitatea magnetica pentru a detecta cand receptorul este pus la loc si, de asemenea, se asigura ca ramane fixat acolo. Aceasta inovatie prelungeste durata de viata a telefonului, deoarece este mai putin predispus la patrunderea apei si a prafului; este, de asemenea, mai usor de curatat si arata mult mai ordonat.
SmartTray

Tavita optionala, complet detasabila, este un destinata fixarii si ascunderii ordonate a firul de telefon sub unitate. Tavita poate prelungi durata de viata a cablului, protejandu-l de zgarieturi si rasucirii excesive; de asemenea,  previne dislocarea accidentala si, prin urmare, o eventuala deteriorare a receptorul in sine. SmartTray permite si o curatare mai usoara si repozitionarea telefonului.

Tastele membranate si masca

Bittel a dezvoltat conceptul unic de taste membranate, care foloseste o membrana neteda, complet rezistenta la apa, sensibila la atingere, in loc de butoane traditionale de plastic. Pe langa utilizarea placuta, este mai usor de curatat si extinde semnificativ durata de viata a tastaturii peste cea a tastaturilor traditionale. Membrana insasi incorporeaza masca pentru un finisaj neted unitar.

Tastatura dubla (Dual-Dial keypad)
Asigura oaspetilor usurinta in utilizare, confort si comoditate la efectuarea si primirea de apeluri telefonice. Telefonul lor mobil le acorda acest lux si asa ar trebui sa faca si telefonul din camera. Inovatia Dual-Dial keypad de la Bittel plaseaza o tastatura complet functionala pe receptor în sine, facand telefonul usor de utilizat de catre oaspete, in timp ce se relaxeaza pe pat sau intr-un scaun confortabil. Aceasta inovatie simpla incurajeaza clientii sa utilizeze telefonul pentru apelurile externe si accesarea serviciilor de hotel.
Taste programabile Guest Service

Tastele programabile cu servicii pentru oaspeti inlesnesc intuitiv accesarea facilitatilor hotelului, pentru persoanele de toate naĊ£ionalitatile. Acestea sunt o functie importanta a telefonului din camera de oaspeti. Cu toate acestea, in timp, setarile pre-programate, stocate pe condensatorul primar al telefonului, se pot pierde sau deteriora. Software-ul unic E2PROM de la  Bittel captureaza aceste informatii pe memoria fizica (echivalent cu un hard disk de calculator), astfel incat setarile programate sunt mult mai fiabile si rezistente la fluctuatii electrice si degradarea componentelor.
Programator express
Programarea telefoanele de camera poate fi o sarcina dificila, fiind atât costisitoare, cat si consumatoare de timp. Aparatele de programare Express, patentate de Bittel, iti permit sa clonezi setarile de pe un telefon si sa le aplici la oricare alt telefon, cu  precizie 100%, mai rapid si mai eficient.

Port de date de mare viteza

Este o caracteristica integrata a Seriei 47 de telefoane de camera. Portul de date de mare viteza permite oaspetilor sa acceseze serviciile de banda larga prin intermediul unui cablu RJ45 Ethernet direct din baza telefonului in sine. Acest lucru economiseste cabluri si spatiu pe birou sii este un instrument util cu multiple functionalitati intr-unul singur.Privacy Guard CID

Telefoanele din camera de oaspeti, echipate cu afisaj apelant (CID), vor afisa numarul de telefon al apelantului. Aceasta este o caracteristica foarte utila pentru oaspete, care ii permite sa identifice apelantul inainte de a prelua apelul.
Oaspetii pot fi ingrijorati de faptul ca detaliile apelurilor lor pot fi stocate pe termen nedefinit in telefon si intimitatea lor nu este protejata. Caracteristica Privacy Guard CID sterge din memoria telefonului detaliile private in termen de 60 de secunde de apel, protejand astfel intimitatea oaspetelui.
Privacy Guard Redial

Functia de reapelare a telefonului din camera de oaspeti stocheaza detalii cu privire la ultimul numar format, permitand clientilor sa reapeleze numarul prin apasarea unui buton. Aceasta este o caracteristica utila, dar oaspetii pot fi ingrijorati de faptul ca detaliile apelurilor lor pot fi stocate pe termen nedefinit in telefon si intimitatea lor nu este protejata.

Caracteristica Privacy Guard Redial Bittel sterge memoria telefonului dupa cinci minute, retinand astfel functia utila, dar protejand in acelasi timp intimitatea oaspetelui.


Auto-Connect

In timpul curatarii sau in cursul unei utilizari normale, este posibil ca receptorul telefonului sa nu fie pus cum trebuie in furca. In circumstante normale, telefonul va fi imposibil de accesat si iar apelantul  va crede ca oaspetele este angajat intr-un alt apel. Caracteristica Auto-Connect de la Bittel permite telefonului sa recunoasca atunci cand este inactiv si offline pentru perioade lungi de timp si va reseta telefonul sa ii permita sa sune din nou pentru apelurile primite. Aceasta este o capacitate optionala pentru telefoanele Bittel premium de camera.
SOS Call

Pentru bai, hotelul poate dori sa ofere doar o functie de interfon de urgenta, mai degraba decat un telefon complet echipat. Optiunea Apel SOS pentru telefoanele de baie Bittel permite o singura tasta de urgenta pre-programata, pe care oaspetii o pot folosi in caz de urgenta si pentru a solicita asistenta.
EZ Message Retrieval

Functia de preluare a mesajelor, prezenta la telefoanele hoteliere Bittel, le permite oaspetilor sa acceseze rapid si usor mesajele vocale. Ledul de mesaj in asteptare (MWL) este, de asemenea, butonul de recuperare a mesajului, reprezentand un proces intuitiv, rapid si usor de accesare a mesajelor vocale pentru un oaspete, indiferent de cat este de familiar cu telefonul.

Telefon fara receptor

Telefonul fara receptor de la Bittel foloseste un interfon, mai degraba decat un telefon traditional. Acest tip de telefon este o optiune pentru utilizarea in bai, unde oaspetii doresc sa  aiba mainile libere. Telefonul fara receptor permite oaspetelui sa efectueze si sa primieasca apeluri la fel ca un telefon normal, dar fara receptor si ofera o comunicare excelenta pe o distanta de pana la 5 metri.Telefon cu ceas

O caracteristica deosebit de utila pentru oamenii de afaceri este de a avea un ceas LCD integrat in telefon. Folosind puterea tehnologiei linie acuratetea ceasul este mentinuta la nivel central de centrala telefonica si poate functiona fara baterii sau fara o activitate de intretinere pentru perioade foarte lungi de timp. Caracteristica Clockphone este disponibila atat pentru telefoane de camera, cat si pentru cele de baie.

 


Companie | Parteneri | Cariere | Contact | Politica de confidentialitate