Home »Comunicatii» Telefoane hoteliere Bittel»TELEFOANE DE CAMERA
TELEFOANE DE CAMERA


Stil, forma si functie. Analogic, IP, cu sau fara fir. Telefoane cu design traditional si atemporal, care completeaza orice decor al camerei de hotel, dar si telefoane cu design inovativ si functii avansate si ergonimice. Comunicatiile secolului 21 din camera de hotel.

Descarcati aici brosura modelelor clasice»

Descarcati aici brosura modelelor UNO»


 • UNO MEDIA (Analogic si IP)

  Seria UNO Media de telefoane pentru camera de oaspeti Bittel reprezinta cel mai mare avans in tehnologia telefoanelor hoteliere pentru camera din ultimele decenii. Prin combinarea mai multor dispozitive intr-un singur terminal de inalta calitate, destinat oaspetilor, hotelurile pot oferi oaspetilor divertisment audio multi-functional si o solutie de comunicare care imbratiseaza design-ul modern de ultima ora, economisind spatiu pe birou si reducand cheltuielile. UNOMedia este un telefon de camera cu trasaturi complexe, de inalta calitate, incluzand alarma / ceas, radio FM, precum si o interfata audio digital personala, toate intr-unul singur.
 • UNO Voice (analogic si IP)

  Comunicatiile secolului 21 din camera de hotel Seria UNO Voice de telefoane hoteliere este formatul \'phone-only\' al seriei UNO de produse premiate ale Bittel. UNO Voice imbina un telefon specific hotelier cu un design modern, de ultima ora, de o eleganta simpla. UNO Voice de la Bittel - Convingator si unic
 • Seria 58 (analogic si IP)

  Stil, forma si functie. Seria 58 de telefoane hoteliere ofera un stil european modern si fiabilitate solida. Avand cea mai curata si ergonomica interfata cu utilizatorul, de pe piata telefoanelor hoteliere de camera, seria 58 ofera oaspetilor o usurinta de neegalat de acces la toate serviciile pe care hotelul le are de oferit.
 • Seria 48 (inclusiv DECT)

  Seria 48 isi expune prezenta sa business intr-o varietate de forme. Alegei intre o tastatura standard sau neteda, membranata sau combina pana la patru receptoare suplimentare fara fir DECT.
 • Seria 38

  Un clasic construit sa dureze. Seria 38 se bazeaza pe telefoane cu design popular si atemporal, care completeaza atat decoruri noi de hotel, cat si traditionale. In exteriorul durabil si atractiv se afla anii de performanta fara cusur si incredere dovedita, ai ingineriei electronice Bittel.
 • Seria 32

  Economie fara compromis. Seria 32 entry-level, de la Bittel, este un telefon hotelier compact, dar bogat in trasaturi, pentru bugete mai mici. Ca si celelalte telefoane noastre ofera pana la 10 taste programabile de servicii pentru oaspeti, o ot?iune de speaker si o suprafata larga, personalizabila. Ai crezut ca nu iti poti permite un telefon hotelier real? Mai gandeste-te

Companie | Parteneri | Cariere | Contact | Politica de confidentialitate