Mus ve civarinda nakliye firmalari icin dogru yerdesiniz. Firmalarin listesi icin lutfen ziyaret ediniz. mus evden eve nakliyat

Home » Clienti Arvo
Clienti Arvo

REFERINTE

ARVO si-a adancit expertiza pe domeniul integrarii de sisteme pentru industria hoteliera, cu precadere in ultimii zece ani, cand s-au echipat peste 3000 de camere de oaspeti, prin solutiile si serviciile IT&C si de continut furnizate. Printre clientii ARVO GROUP se numara 24 de hoteluri din toata tara, cele mai multe fiind de patru si cinci stele.

Va invitam sa descoperiti cateva dintre referintele noastre hoteliere.

RECOMANDARI

Viziunea noastra este sa devenim partenerul preferat al hotelierilor in implementarea de solutii si integrarea de sisteme IT&C dedicate acestei industrii. Satisfacerea superioara a dorintelor clientului nostru este valoarea noastra centrala si credem cu tarie in parteneriatele de lunga durata. Puteti gasi mai jos cateva cuvinte frumoase, pentru care dorim sa le multumim partenerilor nostri.

"(...) Am gasit la ARVO o echipa de specialisti, care ne-au sfatuit si ne-au ajutatde fiecare data sa gasim cele mai bune solutii. Nu am avut problem cu sistemul tv, cu sistemul de satelit. Sunt intotdeauna disponibili si lucram bine impreuna.
Va recomandam cu caldura echipa ARVO."    Citeste tot

Florin Petrescu, IT Manager, Hotel Pullman.

"Banca Nationala a Romaniei colaboreaza cu firma mai sus mentionata de peste 8 ani, putand astfel sa o recomande ca fiind una dintre companiile romanesti cu experienta si resursele necesare pentru furnizarea de solutii informatice complexe."  Citeste tot
Tiberiu Parvulescu, Director Adjunct, BNR

" Printre serviciile care ne asigura succesul in randul oaspetilor nostri, se numara si sistemul de televiziune de divertisment (inclusiv filme la cerere) si sistemul de internet de mare viteza furnizate de ARVO GROUP.
ARVO Telecom s-a dovedit un sprijin de nadejde (...). Echipa a raspuns prompt solicitarilor noastre si s-a implicat activ in ajustarea micilor inconveniente inerente. " Citeste tot

Nicolae Aron, General Manager, Hilton Sibiu.

"We testify using (...) a full internet access system for hotel industry (...). We are very impressed with its performance and flexibility, which brought not just satisfaction to our clients, but also substantial profit increase for us.
The maintenance service provided by ARVO GROUP (...) proved to be prompt and efficient, in the few occasions it was needed.
Therefore we gladly recommend their products and services as being very effective and competitive." Citeste tot
 
Florin Bolcu, IT Manager, Hotel Crowne Plaza.


GALERIE FOTO
Aici puteti vizualiza imagini cu echipamentele instalate de catre noi in cateva hoteluri

 

STUDII DE CAZ
Va punem la dispozitie cateva studii de caz referitoare la instalarile efectuate de noi in cateva hoteluri.

 


Companie | Parteneri | Noutati | Oferte | Cariere | Contact |