Mus ve civarinda nakliye firmalari icin dogru yerdesiniz. Firmalarin listesi icin lutfen ziyaret ediniz. mus evden eve nakliyat

Home »Noutati» Comunicate si articole»SmartDesk-solutie inteligenta pentru managementul hotelier
SmartDesk-solutie inteligenta pentru managementul hotelier


06.07.2009, Bucuresti. ARVO Technology lanseaza varianta 2009 a softului de gestiune hoteliera SmartDesk, produs pentru managementul hotelier, dedicat pensiunilor si hotelurilor de dimensiuni mici si mijocii.

Cu o experienta de peste 18 ani in domeniu, ARVO GROUP a reusit sa se impuna ca un jucator important pe piata de IT&C din Romania. In tot acest timp, ARVO a cautat sa furnizeze slolutii inteligente menite sa aduca plus valoare afacerii clientilor sai.


In acest an, ARVO GROUP, prin divizia sa de IT, ARVO Technology, lanseaza varianta 2009 a softului de gestiune hoteliera SmartDesk. Acesta este un produs pentru managementul hotelier, ideal pentru pensiunile si hotelurile de dimensiuni mici si mijocii. Dezvoltat pentru BNR, SmartDesk a primit votul de incredere si din partea altor clienti. Printre cei mai importanti mentionam:

  • Hotel Concordia - Iasi;

  • Hotel Korona - Sighisoara;

  • Casa Nicolenco - Azuga.

Versiunea 2009 a SmartDesk pastreaza principalele caracteristici care i-au asigurat succesul: usurinta utilizarii si flexibilitatea. Se stie ca, atunci cand se urmareste crearea unei aplicatii care sa acopere cat mai multe posibilitati, se ajunge in final la intrefete incarcate si greoaie, dificil de gestionat. Spre deosebire de alte sisteme asemanatoare, SmartDesk conserva interfata prietenoasa si intuitiva.

In plus fata de aceste carcteristici, ultima versiune SmartDesk raspunde ultimelor cerinte ale pietei: este compatibila cu sistemul de operare Windows Vista si acopera si segmentul hotelier de business, toate acestea la o viteza net superioara versiunii precedente.

Targetul urmarit este segmentul de mijloc, unitatile de cazare cu maxim 65 de camere. Pretul produsului per camera tine cont de situatia dificila pe care o traverseaza in prezent industria hospitalitatii, situandu-se sub pretul mediu al unei nopti de cazare al unei pensiuni de 3 stele.

Utilitatea produsului poate fi testata descarcand gratuit versiunea demo a SmartDesk, de pe site-ul ARVO la adresa www.arvo.ro.

ARVO GROUP este un ansamblu de companii private romanesti.

Principalele obiecte de activitate sunt furnizarea si integrarea de solutii IT&C, mai precis sisteme de televiziune interactiva, sisteme de internet de mare viteza, continut multimedia, sisteme de curenti slabi, dezvoltare de aplicatii software si distributie de echipamente electronice asociate.

ARVO GROUP si-a adancit expertiza pe domeniul integrarii de sisteme pentru industria hoteliera, cu precadere in ultimii opt ani, cand s-au echipat peste 3000 de camere de oaspeti, prin solutiile si serviciile IT&C si de continut furnizate.

Printre clientii nostri se numara 24 de hoteluri din toata tara, cele mai multe fiind de patru si cinci stele.


ARVO GROUP, Lauretiu Paun, Brand & Communication Manager, Str. Recreerii nr.7, sector 2, Bucuresti, Romania,
0757888845
email:laur.paun@arvo.ro
http://www.arvo.ro


Companie | Parteneri | Noutati | Oferte | Cariere | Contact |