Mus ve civarinda nakliye firmalari icin dogru yerdesiniz. Firmalarin listesi icin lutfen ziyaret ediniz. mus evden eve nakliyat

Home »Noutati» Comunicate si articole»Sfarsitul verii coace lansarea serviciului interactiv de televiziune digitala, destinat hotelierilor - o colaborare ARVO GROUP si PBX TELECOM
Sfarsitul verii coace lansarea serviciului interactiv de televiziune digitala, destinat hotelierilor - o colaborare ARVO GROUP si PBX TELECOM


14.08.2009, Bucuresti. ARVO GROUP si PBX TELECOM anunta implementarea in viitorul apropiat a celui de-al doilea proiect in care sunt implicati, dupa serviciul de IPTV online - PBX TV- adresat segmentului rezidential.

 

PBX TELECOM a dezvoltat integral software-ul pentru preluarea si distribuirea canalelor TV, reusind sa elimine inconvenientul legat de limitarea numarului de posturi retransmise sau numarului de utilizatori, indiferent de pozitionarea lor geografica. Prin aceasta tehnologie, orice post TV poate obtine acoperire nationala si internationala.

 

ARVO GROUP este furnizorul set-top-box-urilor si al continutului pentru serviciul VOD.

 

Urmatorul proiect este unul indraznet si reuneste experienta ambelor companii in dezvoltarea de software. Punctul de plecare este sistemul deja implementat, dar va ingloba si trasaturi specifice pentru domeniul hotelier, cum ar fi: functii de billing (vizualizare factura, decazare rapida, room service, mesaj de intampinare), functii de divertisment (televiziune cu plata, filme la cerere, muzica la cerere, jocuri), canal pentru informatii legate de hotel etc.

 

Sistemul este adresat, in prima faza, segmentului de mijloc, tinand cont de contextul economic actual. In faza imediat urmatoare, isi propune sa acopere toate segmentele pietei hoteliere, asadar, toate categoriile de confort, prin completarea pachetelor cu trasaturi care sa asigure diferentierea clientilor tinta.

 

ARVO GROUP este un ansamblu de companii private romanesti. Principalele obiecte de activitate sunt furnizarea si integrarea de solutii IT&C, mai precis sisteme de televiziune interactiva, sisteme de internet de mare viteza, continut multimedia, sisteme de curenti slabi, dezvoltare de aplicatii software si distributie de echipamente electronice asociate.

 

ARVO GROUP si-a adancit expertiza pe domeniul integrarii de sisteme pentru industria hoteliera, cu precadere in ultimii opt ani, cand s-au echipat peste 3000 de camere de oaspeti, prin solutiile si serviciile IT&C si de continut furnizate.

 

Printre clientii nostri se numara 24 de hoteluri din toata tara, cele mai multe fiind de patru si cinci stele. PBX TELECOM este o companie specializata in distributia de content video online, atat live, cat si on demand. PBX Telecom a lansat acum 2 ani serviciul PBX TV, care permite vizionarea posturilor TV interne si internationale, atat pe PC-uri, cat si pe telefoane mobile si, mai nou, pe televizoare, prin intermediul set-top-box-urilor. Serviciul PBX TV se bucura de o popularitate crescanda, recent depasind cifra de 100,000 de utilizatori numai in Romania.

 

De asemenea, PBX TELECOM ofera solutii la cheie pentru infiintarea si sustinerea de noi posturi de televiziune online foarte rapid.

 


 

ARVO GROUP, Str. Recreerii nr. 7, sector 2, Bucuresti, Tel/Fax: 021/211 75 35; office@arvo.ro, www.arvo.ro

 

PBX TELECOM, Str. Samuil Vulcan nr. 57-59, sector 5, Bucuresti; support@pbxtelecom.ro, www.pbxtelecom.ro

 

 


Companie | Parteneri | Noutati | Oferte | Cariere | Contact |