Mus ve civarinda nakliye firmalari icin dogru yerdesiniz. Firmalarin listesi icin lutfen ziyaret ediniz. mus evden eve nakliyat

Home »Noutati» Comunicate si articole»PBX TV USA is up! sub eticheta 'Product of Romania'
PBX TV USA is up! sub eticheta 'Product of Romania'


29.06.2009, Bucuresti. Companiile ARVO GROUP si PBX Telecom, din Romania, anunta lansarea serviciului IPTV PBX TV USA.

PBX TV este mai mult decat un serivciu de IPTV, este o platforma media cu aplicabilitate la nivel mondial.


Avand acelasi scop ca si partenerul PBX Telecom, acela de a construi o retea mondiala de content, ARVO GROUP lanseaza serviciul PBX TV USA, pornind de la platforma PBX TV.
PBX TV USA este reteaua PBX TV dedicata locuitorilor din Statele Unite ale Americii. Master serverul se afla in Chicago, urmand ca reteaua sa se extinda prin publishing pointuri pe coasta de est si de vest.

Serviciul PBX TV USA ofera peste 30 de canale Romanesti oriunde in SUA, accesibile pe PC, televizor sau mobil.

Grila contine in prezent aproape 40 de canale dedicate diasporei din SUA, dintre care 10 sunt gratuite. Pana la 30 septembrie, timp de 3 luni, abonamentul lunar costa doar 5.99 dolari. Aceasta inseamna 489 de credite, care insumeaza pachetul de canale pentru o luna si 50 de credite pentru VOIP. Dupa expirarea celor 3 luni, se vor putea achizitiona credite, pornind de la valoarea minima de doar 10 dolari!


Mai multe detalii despre serviciu si promotie sunt disponibile pe site-ul www.pbxtv-usa.com.

Tehnologia PBX TV s-a lansat in urma cu aproximativ trei ani, in Romania de catre PBX Telecom SRL. A urmat o perioada de dezvoltare sub toate aspectele a acesteia, constituindu-se in paralel parteneriate cu unele societati, a caror expertiza in domeniu a contribuit esential la conturarea unor solutii profesionale.


Acum, dupa circa un an si jumatate de la declansarea parteneriatul ARVO GROUP - PBX Telecom, s-au dezvoltat trei modele de STB-uri, iar baza de utilizatori din Romania a depasit 165,000 si creste cu fiecare zi. Noi functionalitati au fost implementate sau sunt in curs de introducere:


- VOIP: folosind aplicatia pentru VOIP a PBX TV puteti suna orice telefon fix sau mobil din lume (inclusiv telefoane satelit) folosind creditele PBX.
- Skip forward in timp ce se vizioneaza o reluare sau un film de la sectiunea Video on Demand.
- Suport pentru EVR (enhanced video renderer), pentru Windows Vista sau Windows 7.
- Sistem de invitatii prin e-mail sau SMS.
- Noile STB-uri PBX TV 150 si PBX TV 200, prezentate in premiera la IPTV World Forum 2010 din Londra (22 - 25 martie), aduc o serie de facilitati ca: DVD playback, VOIP si router Wireless incorporate, precum si suport pentru streamurile HD


Incepand cu acest release, se demareaza si campania de afilieri. Pe langa PBX TV Romania, PBX TV USA, PBX TV Pakistan si PBX TV Australia, urmeaza PBX TV Canada, PBX TV UK si altele.
Eticheta 'Product of Romania' a serviciului PBX TV, indiferent de reteaua folosita, constituie un real prilej de mandrie pentru cei doi parteneri.

 


Companie | Parteneri | Noutati | Oferte | Cariere | Contact |