Mus ve civarinda nakliye firmalari icin dogru yerdesiniz. Firmalarin listesi icin lutfen ziyaret ediniz. mus evden eve nakliyat

Home »Noutati» Comunicate si articole»Parteneriatul ARVO GROUP - GoBackTV aduce noi solutii pentru televiziunea interactiva din industria ospitalitatii
Parteneriatul ARVO GROUP - GoBackTV aduce noi solutii pentru televiziunea interactiva din industria ospitalitatii


25.03.2009, Bucuresti. ARVO GROUP, unul dintre liderii de pe piata romaneasca de televiziune interactiva pentru hoteluri si spitale private, anunta constituirea parteneriatului cu GoBackTV, o companie din SUA, deschizatoare de drumuri in tehnologia televiziunii interactive personale (DVR like IPTV).

 

Ca urmare a acestui parteneriat, ARVO GROUP va fi in masura sa ofere pentru prima oara pe piata romaneasca cele mai performante sisteme si solutii IT&C pentru industria ospitalitatii (sistemele integrate LOCATEL - GoBackTV).

 

Forma concreta de parteneriat dintre ARVO GROUP si GoBackTV va fi convenita pe baza discutiilor dintre reprezentantii celor doua companii, ce vor fi purtate cu ocazia participarii lor la "IPTV World Forum 2009", care va avea loc la Londra, in perioada 25-27 martie a.c.

 

Printre ultimele noutati aduse prin intermediul LOCATEL, enumeram:
- noua interfata pentru oaspeti, mult mai actuala si mai prietenoasa, oferita gratuit pentru contractele noi;
- PC on TV, diferit si superior trasaturii 'Internet on TV', deja existenta, prin multiplele posibilitati de navigare;
- echipamente care permit receptia in standardul High Definition.

 

Cele trei companii sunt in permanenta preocupate de a oferi hotelurilor cele mai recente tehnologii pentru a satisface dorintele oaspetilor si pentru a le cultiva loialitatea. Parteneriatul cu GoBackTV a dus la diversificarea si completarea gamei de servicii interactive deja existente in sistemul de televiziune Eclipse Multi Media Channel, de la LOCATEL, distribuit de ARVO GROUP.

 

Aceste trasaturi inovatoare sunt menite sa aduca valoare adaugata pentru oaspetii hotelului, oferindu-le o serie de posibilitati noi:
- intoarcerea in timp pentru a viziona o emisiune al carei inceput l-ai pierdut (Timeshift TV);
- inregistrarea unor emisiuni;
- vizualizarea tuturor canalelelor in acelasi timp, in forma unui mozaic (Mosaic Channel);
- crearea de catre oaspete a propriului playlist (de ex. grupuri de canale in functie de nationalitate);
- solutii IPTV nu doar pe Ethernet (CAT5/CAT6), ci si pe retea coaxiala, cu un numar nelimitat de canale TV.

 

ARVO GROUP este un ansamblu de companii private romanesti.
Principalele obiecte de activitate sunt furnizarea de solutii IT&C, integrarea sistemelor informatice si de telecomunicatii, furnizarea de servicii de comunicatii si distributia de echipamente electronice asociate si furnizarea de servicii de continut multimedia, inclusiv software.

 

ARVO GROUP si-a adancit expertiza pe domeniul integrarii de sisteme pentru industria hoteliera, cu precadere in ultimii opt ani, cand s-au echipat peste 3000 de camere de oaspeti, prin solutiile si serviciile IT&C si de continut furnizate.

 

Printre clientii nostri se numara 24 de hoteluri din toata tara, cele mai multe fiind de patru si cinci stele. LOCATEL este principalul furnizor de solutii multimedia pe piata hoteliera si in industria medicala in Franta si in Europa, cu o experienta de peste 40 de ani. Ofera o gama larga de servicii, care sa intampine atat nevoile hotelierilor/spitalurilor, cat si cele ale oaspetilor/pacientilor.

 

GoBackTV este o companie americana din Sillicon Valley, care dezvolta solutii de tranzitie de la distributia analogica spre cea digitala, de la broadcast digital catre switched broadcast si de la difuzare in masa la difuzare cu circuit inchis.

 


 

Lavinia Cosconea, Marketing & PR Manager
SC ARVO Telecom SRL
Tel/Fax: 021 / 211 75 35
email:office@arvo.ro

 

 


Companie | Parteneri | Noutati | Oferte | Cariere | Contact |