Mus ve civarinda nakliye firmalari icin dogru yerdesiniz. Firmalarin listesi icin lutfen ziyaret ediniz. mus evden eve nakliyat

Home »Noutati» Comunicate si articole»Noutati ARVO GROUP la RomHotel 2009
Noutati ARVO GROUP la RomHotel 2009


01.10.2009, Bucuresti. Targul RomHotel de anul acesta este un prilej pentru noi de a impartasi cu tine noutatile si de aceea profitam de el! Noul nostru site si solutia revolutionara enterActiveTV te asteapta, la fel si reducerile de minim 5%!


Te invitam sa descoperi online solutiile furnizate de noi, pe noul site ARVO, disponibil la www.arvo.ro. Este un concept dezvoltat in-house, de catre echipa noastra, pornind de la dorinta de a comunica mai eficient si de a facilita navigarea printre solutii, catre cea de care ai nevoie.


Site-ul are un aspect mai proaspat si mai dinamic, doar in iarna acesta ne sarbatorim majoratul ! Noua versiune isi propune sa iti raspunda cat mai multor intrebari. Pentru cele mai specifice, specialistii nostri iti stau la dispozitie. Te asteptam la Tragul RomHotel de la Romexpo, intre 30 septembrie si 3 octombrie 2009, la standul 208, din Pavilionul Central!


Aici iti poti incerca versiunea demo a noii noastre solutii de web-IPTV pentru hoteluri - enterActiveTV. Lansarea va avea loc in curand, iar solutia continua sa fie imbunatatita, in functie de feedback-ul tau, pana la forma finala. EnterActiveTV este un produs 100% romanesc, care tine cont de specificul pietei noastre hoteliere, in special in contextul economic actual.
Asadar, ofera o grila de canale in continua expansiune si filme, atat gratuite, cat si cu plata, dar in sistem pay-per-view, deci fara o rata fixa.


Daca ai pierdut meciul, te poti intoarce in timp pana la 7 zile sa-l revezi. Tot ce trebuie sa faci este sa ai o conexiune internet si un set-top-box PBXTV-100. Functii hoteliere ca: mesaj de intampinare, vizualizare factura, decazare rapida, room-service, ii sporesc atractivitatea.


In aceasta faza, este disponibil pachetul Enter pack, urmand sa se finalizeze in viitorul apropiat si celelalte doua: Active pack si Full pack. Solutia se comercializeaza deja prin ARVO Telecom.


Nu in ultimul rand, te asteptam la standul nostru cu reduceri de nu mai putin de 5%! ARVO GROUP este un ansamblu de companii private romanesti, dintre care cea mai veche a luat fiinta in 1991. Principalele obiecte de activitate sunt furnizarea si integrarea de solutii IT&C, mai precis sisteme de televiziune interactiva, sisteme de internet de mare viteza, continut multimedia, sisteme de curenti slabi, dezvoltare de aplicatii software si distributie de echipamente electronice asociate.


ARVO GROUP si-a adancit expertiza pe domeniul integrarii de sisteme pentru industria hoteliera, cu precadere in ultimii opt ani, cand s-au echipat peste 3000 de camere de oaspeti, prin solutiile si serviciile IT&C si de continut furnizate. Printre clientii nostri se numara 24 de hoteluri din toata tara, cele mai multe fiind de patru si cinci stele.


Lavinia Cosconea, Marketing Manager;
Mobil: 0728 119 214;
Tel/Fax.: 021/211 75 35;
Punct de lucru: Bd. Lacul Tei nr. 113,
bloc 6B, scara 2, et 3, sector 2, Bucuresti.
email: office@arvo.ro
http://www.arvo.ro

 


Companie | Parteneri | Noutati | Oferte | Cariere | Contact |