Mus ve civarinda nakliye firmalari icin dogru yerdesiniz. Firmalarin listesi icin lutfen ziyaret ediniz. mus evden eve nakliyat

Home »Noutati» Comunicate si articole»ARVO Telecom furnizeaza internet de mare viteza pentru hotelurile Phoenicia si Crowne Plaza
ARVO Telecom furnizeaza internet de mare viteza pentru hotelurile Phoenicia si Crowne Plaza


15.03.2005, Bucuresti. Arvo Telecom furnizeaza sistemul LIHSA (Locatel Internet High Speed Acces) in doua noi hoteluri aflate in Bucuresti: Hotelul Phoenicia (4 stele) si Hotelul Golden Tulip (4 stele)

 

LIHSA furnizeaza acces internet prin broadband utilizand o conexiune reala plug-and-play, rapida si usoara, fara a modifica nici un parametru din configuratia notebook-urilor clientilor. Un simplu click pe browser-ul acestuia deschide accesul la serviciile internet oferite de LIHSA. LIHSA functioneaza atat cu adrese DHCP cat si cu adrese fixe, publice sau private si este compatibila cu majoritatea sistemelor de operare, precum: Windows 95; Windows 98; Windows NT, Windows 2000 e Mac OS 7/8/9/10(x). LIHSA suporta atat SMTP cat si POP3. Drept urmare, se pot trimite si se pot primi e-mail-uri fara nici o modificare a configurarii sistemului sau software-ului (ceea ce nu este posibil utilizand alte sisteme care nu permit trimiterea de mesaje fara schimbarea unor parametrii). Datorita optiunii unice de conference call over IP (VoIP), LIHSA ofera o soluite de telefonie exclusiva in vederea organizarii de teleconferinte (pana la 60 de persoane) utilizand reteaua Internet.

 

Practica, inovativa,cu un aspect prietenos aceasta optiune duce la reduceri extraordinare ale costurilor uzuale telecomunicatiilor. Aceasta optiune ofera de asemenea libertatea de utiliza propiul sistem de tarifare. De asemenea, alte optiuni exclusive, precum Casino on-line, sunt disponibile. Acest sistem este unic pe piata romaneasca, iar una din principalele calitati ale acestui sistem o reprezinta accesabilitatea din punct de vedere investitional, Arvo Telecom asigurand celor interesati instalarea gratuita la cheie a sistemului, intretinerea si mentinerea performantelor la zi ale acestuia, pe o perioada de sase ani, contra unei chirii fixe lunare. Astfel, hotelul obtine profit din primul moment de utilizare al acestei solutii.

 

242 21 97
email:raluca@arvo.ro
http://www.arvo.ro


Companie | Parteneri | Noutati | Oferte | Cariere | Contact |