Mus ve civarinda nakliye firmalari icin dogru yerdesiniz. Firmalarin listesi icin lutfen ziyaret ediniz. mus evden eve nakliyat

Home »Noutati» Comunicate si articole»ARVO GROUP si iBAHN - un nou parteneriat strategic pe piata IT&C hoteliera din Romania
ARVO GROUP si iBAHN - un nou parteneriat strategic pe piata IT&C hoteliera din Romania


09.09.2010, Bucuresti. ARVO GROUP anunta parteneriatul cu iBAHN, singurul furnizor global de divertisment digital si solutii de internet pentru industria ospitalitatii si pentru centrele de conferinte.

Din dorinta de a se diferentia pe piata romaneasca de solutii IT&C dedicate industriei hoteliere prin servicii de inalta calitate si parteneriate solide, ARVO GROUP devine distribuitor iBAHN pentru Romania.
Astfel, segmentul de solutii de televiziune interactiva, IPTV si internet de mare viteza pentru hotelurile de 4 - 5 stele si centrele de conferinte se regaseste din nou in portofoliul de solutii ARVO GROUP.


Pe 7 Octombrie 2010, la Hotel Athenee Palace Hilton, iBAHN va gazdui forumul de thought leadership "Unlock the digital potential of your hotel/ Descatuseaza potentialul digital al hotelului tau". Managerii de hoteluri din Romania sunt invitati sa participe gratuit, inregistrandu-se la adresa www.ibahnemea.com/forums.
Aceasta este o ocazie importanta de a descoperi cum poate tehnologia iBAHN sa exploateze la maximum potentialul digital de care dispune hotelul.

 

DM al iBAHN EMEA, Graeme Powell, comenteaza: "La iBAHN, noi intelegem ca tehnologia este in continua schimbare si ca asteptarile oaspetilor, de a fi conectati in mod constant la un divertisment digital si la o gama mai larga de continut, ofera o reala provocare industriei ospitalitatii. Parteneriatul iBAHN cu ARVO GROUP va ajuta hotelierii romani sa aprecieze si sa raspunda cererii crescute de servicii bazate pe cele mai recente tehnologii, care ofera oportunitati de crestere a veniturilor si care ajuta la construirea satisfactiei clientilor prin oferte diferentiate, personalizate."

 

iBAHN este singurul furnizor global de divertisment/informatie digitala si de solutii de internet pentru industria ospitalitatii, inclusiv pentru centrele de conferinte. Lunar, peste 1,8 milioane de turisti si participanti la evenimente se bazeaza pe iBAHN pentru a creste productivitatea, cu optiuni sigure de acces la internet de mare viteza in peste 3000 de hoteluri, centre de conferinte si de intalniri, in 41 de tari din intreaga lume. Solutiile iBAHN de informare si divertisment digital furnizeaza tehnologii de varf in America de Sud si de Nord, Europa, Asia, Australia si India.

Operand una dintre cele mai mari retele MPLS din domeniu, compania ofera solutii tehnologice pentru mai mult de 50000 de evenimente pe an, variind de la mici intalniri de grup, la conferinte majore pe ramuri de industrie, in timp ce deservesc mai mult de 40% din corporatiile din top 100 Fortune.


ARVO GROUP este un ansamblu de companii private romanesti cu o vasta experienta in domeniul IT&C.

Principalele obiecte de activitate sunt furnizarea si integrarea de sisteme de televiziune interactiva, sisteme de internet de mare viteza, sisteme de afisaj digital, continut multimedia, sisteme de curenti slabi, distributie de echipamente electronice asociate, soft de gestiune a proprietatii, precum si dezvoltare de aplicatii software.

ARVO GROUP si-a adancit expertiza pe domeniul integrarii de sisteme pentru industria hoteliera, cu precadere in ultimii zece ani, cand s-au echipat peste 3000 de camere de oaspeti, prin solutiile si serviciile IT&C si de continut furnizate. Printre clientii ARVO GROUP se numara 24 de hoteluri din toata tara, cele mai multe fiind de patru si cinci stele.


Companie | Parteneri | Noutati | Oferte | Cariere | Contact |