Mus ve civarinda nakliye firmalari icin dogru yerdesiniz. Firmalarin listesi icin lutfen ziyaret ediniz. mus evden eve nakliyat

Home »Noutati» Comunicate si articole»ARVO GROUP lanseaza o noua versiune a softului de gestiune hoteliera SmartDesk
ARVO GROUP lanseaza o noua versiune a softului de gestiune hoteliera SmartDesk


30.06.2010, Bucuresti. ARVO Technology anunta lansarea variantei v2010.1 a softului de gestiune hoteliera SmartDesk, dedicat segmentului de 2-3 stele.

In cei aproape 19 ani de experienta pe piata romaneasca de IT&C, ARVO a cautat sa furnizeze solutii inteligente menite sa aduca plus valoare afacerii clientilor sai. Ca dovada a permanentei sale preocupari in aceasta directie, ARVO GROUP, prin divizia sa de software ARVO Technology, lanseaza si in acest an o noua varianta a softului de gestiune hoteliera SmartDesk.

 

Produsul este destinat managementului hotelier si este ideal pentru pensiunile si hotelurile de dimensiuni mici si mijlocii.
Versiunea v2010.1 a SmartDesk pastreaza principalele caracteristici care i-au asigurat succesul, usurinta utilizarii si flexibilitatea, dar isi extinde fuctionalitatile, asigurand acum cetralizarea activitatilor pe diferite locatii/hoteluri distribuite geografic.

 

De asemenea, SmartDesk v2010.1 completeaza seria de rapoarte necesare analizei zilnice a activitatii hoteliere, venind in sprijinul hotelierului.
Spre deosebire de alte sisteme asemanatoare, pentru care complexitatea inseamna si ingreunarea operarii, SmartDesk beneficiaza de un lifting al interfetei, care desi o face mai atragatoare, o pastreaza intuitiva si prietenoasa.

 

In plus fata de aceste carcteristici, ultima versiune SmartDesk raspunde ultimelor cerinte ale pietei: este compatibila cu sistemul de operare Windows 7 si acopera si segmentul hotelier de business, toate acestea la o viteza net superioara versiunii precedente.

 

In urmatoarele directii de dezvoltare a produsului, se inscriu extinderea seriei de rapoarte si integrarea cu un nou model de casa de marcat/imprimanta fiscala, precum si cu alte sisteme necesare hotelierilor.

 

Targetul urmarit este segmentul de mijloc, unitatile de cazare cu maxim 65 de camere. Pretul produsului per camera tine cont de situatia dificila pe care o traverseaza in prezent industria hospitalitatii, situandu-se sub pretul mediu al unei nopti de cazare al unei pensiuni de 3 stele.

 

Produsul poate fi testat accesand tutorialul de pe site-ul ARVO, disponibil la adresa www.arvo.ro.

 


Companie | Parteneri | Noutati | Oferte | Cariere | Contact |