Mus ve civarinda nakliye firmalari icin dogru yerdesiniz. Firmalarin listesi icin lutfen ziyaret ediniz. mus evden eve nakliyat

Home »Noutati» Comunicate si articole»ARVO GROUP in industria hoteliera - Hotelul Vega din Mamaia
ARVO GROUP in industria hoteliera - Hotelul Vega din Mamaia


14.08.2008, Bucuresti. ARVO GROUP, integrator de sisteme IT&C pentru industria hoteliera, a finalizat lucrarile de furnizare, instalare si punere in functiune a sistemului de televiziune interactiva in tehnologie "full IP", la Hotel VEGA din Mamaia. Acest sistem este unul dintre cele mai performante sisteme de televiziune interactiva de care beneficiaza, in general, industria hoteliera  mondiala.


Hotelul VEGA din Mamaia, o investitie de cinci stele a Upetrom Group, dispune si de alte sisteme IT&C de inalta performanta, ca urmare a contractului semnat cu ARVO GROUP, respectiv Internet de mare viteza in camerele de oaspeti si in zonele publice, informare publica prin ecrane de afisare cu cristale lichide (LCD-uri) pentru zonele publice si pentru salile de conferinta din hotel si servicii telefonice de elita prin terminalele telefonice Bittel, special proiectate si realizate pentru aplicatii hoteliere.

 

Sistemele IT&C  pe care ARVO GROUP  le furnizeaza industriei hoteliere reprezinta dotari care se constituie in surse aditionale de profit pentru hotelieri, dar si in elemente de fidelizare/loializare a clientilor, gratie confortului superior pe care acestea il genereaza. Oaspetii se simt astel, din ce in ce mai "ca acasa" in camerele de oaspeti, in aceste hoteluri.

 

Hotel VEGA din Mamaia este al doilea hotel din tara dotat cu sistem de televiziune interactiva LOCATEL, in tehnologie "Full IP", acesta urmand premierei pe care tot ARVO GROUP a realizat-o in cursul anului trecut, la RIN Grand Hotel din Bucuresti.

 

ARVO GROUP

 

Tel/fax: 021/211.75.35
e-mail: office@arvo.ro

 


Companie | Parteneri | Noutati | Oferte | Cariere | Contact |