Mus ve civarinda nakliye firmalari icin dogru yerdesiniz. Firmalarin listesi icin lutfen ziyaret ediniz. mus evden eve nakliyat

Home »Noutati» Comunicate si articole»ARVO GROUP este prezent cu inca un sistem LOCATEL la Hotel Crowne Plaza (5*) !
ARVO GROUP este prezent cu inca un sistem LOCATEL la Hotel Crowne Plaza (5*) !


19.09.2008, Bucuresti. ARVO GROUP, integrator de sisteme IT&C pentru industria hoteliera, a finalizat instalarea sistemului de afisaj electronic pentru informare in zone publice ELIISE de la LOCATEL. Este al doilea sistem interactiv instalat de noi la Hotelul Crowne Plaza in ultimii 3 ani.

 

Hotelul Crowne Plaza (de 5 stele) din Bucuresti beneficiaza din anul 2005, prin ARVO GROUP, de sistemul de Internet de mare viteza LIHSA (Locatel Internet High Speed Acces), in tehnologie Superclick. Accesul la internet se face prin broadband, utilizand o conexiune reala plug-and-play, rapida si usoara, fara a modifica niciun parametru din configuratia notebook-urilor clientilor si permitand un control complet asupa utilizarii acestui serviciu de catre hotel. Dl. Florin Bolcu, IT Manager, marturisea anul trecut: "Folosim sistemul LIHSA de peste 2 ani. Suntem foarte impresionati de performanta si flexibilitatea lui, care au adus nu doar satisfactia clientilor nostri, dar si o crestere substantiala a veniturilor noastre. Serviciul de mentenanta oferit de ARVO s-a dovedit prompt si eficient in putinele ocazii in care a fost necesar."

 

Luna trecuta s-au finalizat lucrarile de instalare a sistemului ELIISE - LOCATEL, de afisaj electronic pe ecrane LCD pentru zone publice. Informatiile sunt disponibile la intrarile in salile de conferinta, la receptie si in lobby. In total, Crowne Plaza dispune de 11 astfel de ecrane, pe care se pot expune informatii referitoare la activitatile din salile de conferinte, tarifele curente, cursul de schimb valutar, informatii legate de hotel, reclame proprii sau pentru terti, etc. Ambele sisteme raspund celor mai inalte exigente ale clientelei hotelurilor, generand incasari suplimentare si asigurand totodata fidelizarea oaspetilor. De asemenea, fiind contractate in regim de inchiriere, hotelul poate obtine profit inca din primele zile de utilizare. Bazandu-se pe experienta anterioara placuta, in ceea ce priveste sistemul de acces la Internet de mare viteza (LIHSA) si serviciile aditionale, Crowne Plaza a ales sa beneficieze in prezent si de sistemul de digital signage (ELIISE), ambele oferite de ARVO GROUP.

 

Despre ARVO GROUP
ARVO GROUP este un ansamblu de companii private romanesti. Principalele obiecte de activitate sunt furnizarea de solutii IT&C, integrarea sistemelor informatice si de telecomunicatii, furnizarea de servicii de comunicatii si distributia de echipamente electronice asociate si furnizarea de servicii de continut multimedia, inclusiv software. ARVO GROUP si-a adancit expertiza pe domeniul integrarii de sisteme pentru industria hoteliera, cu precadere in ultimii opt ani, cand s-au echipat peste 3000 de camere de oaspeti, prin solutiile si serviciile IT&C si de continut furnizate. Printre clientii nostri se numara 24 de hoteluri din toata tara, cele mai multe fiind de patru si cinci stele.

 

 

Lavinia Cosconea, Marketing & PR Manager
SC ARVO Telecom SRL
Tel/Fax: 021 / 211 75 35
www.arvo.ro

 


Companie | Parteneri | Noutati | Oferte | Cariere | Contact |