Mus ve civarinda nakliye firmalari icin dogru yerdesiniz. Firmalarin listesi icin lutfen ziyaret ediniz. mus evden eve nakliyat

Home »Noutati» Comunicate si articole»17 hoteluri in 3 ani - solutii IT&C de la ARVO
17 hoteluri in 3 ani - solutii IT&C de la ARVO


03.12.2016. Timpul trece cu o repeziciune uluitoare, iar tehnologia il insoteste la tot pasul, punandu-si amprenta digitala in toate domeniile.

Desi nu am impartasit cu voi noutatile, la timpul lor, va spunem din start ca ultimii 3 ani au fost activi pentru noi. Ne bucuram ca am avut ocazia sa contribuim la alinierea si ridicarea standardelor, d.p.d.v. tehnologic, a catorva hoteluri din tara, dar si din strainatate.  In perioada 2014-2016, 17 hoteluri poarta amprenta digitala ARVO in privinta solutiilor IT&C.

Haideti sa trecem in revista new-entry-urile (despre care probabil nu ati aflat pana acum) din portofoliul ARVO, incepand cu anul 2014.

2 hoteluri din Galati a fost dotate cu televizoare Samsung si suporti TV, Hotel Dunarea si Hotel Centrum.

Oaspetii Hotelului J.W. Marriott din Bucuresti beneficiaza din 2014 de telefoane de baie Bittel.

Daca vizitezi Hotelul Transilvania din Alba Iulia (4 stele), poti face zapping pe televizoare Samsung fixate elegant in suporti TV de perete, cu ceasuri atasate, si te poti bucura de comoditatea telefoanelor de camera Bittel.

 

In 2015, 6 clienti ARVO au ridicat standardele tehnologice ale pietei romanesti de hotelarie.

Zona Baile Felix a beneficiat de o infuzie de capital in vederea renovarii. Astfel, in Hotel International am instalat o retea de mare viteza realizata cu fibra optica si switch-uri HP pentru internet/IPTV. De asemenea, a fost dotat cu 230 televizoare LED Samsung, suporti TV si cu solutia de televiziune inteligenta SmartupTV. 
Lotus Therm SPA & Luxury Resort este unicul complex termal de 5 stele din Romania. Hotelul beneficiaza de un sistem de receptie satelit si de echipamente de streaming IP, precum si de solutiile de IPTV si HSIA de la iBAHN, impreuna cu 240 televizoare LED Samsung. In spatiile publice, a fost instalata solutia de afisaj digital SmartupTV.

Un client mai vechi, Imparatul Romanilor din Brasov, a apelat din nou la noi in privinta sistemului de control acces cu carduri IC.

Hotelurile Sheraton si Athenee Palace Hilton din Bucuresti au din 2015 un nou sistem hotelier de Internet si televiziune, de la furnizorul si partenerul nostru, Hoist Group.

In vederea instalarii solutiei de internet de la Hoist Group, Hotel Hampton by Hilton din Cluj a fost dotat de catre noi cu retea de fibra optica.

 

2016 a fost anul in care am depasit granitele tarii, instaland solutia de internet de la Hoist Group, la Hotel Hyatt Regency din Thessaloniki, Grecia, precum si heat-mapping dupa instalare si punere in functiune. Urmatoarele doua spatii de cazare din portofoliul international ARVO, sunt Hotel Double Tree by Hilton din Wroclaw, Polonia si Hotel Double Tree by Hilton din Sofia, Bulgaria, unde am instalat solutia de internet de mare viteza, furnizata de cei de la Guest-tek.  

Pe piata romaneasca, Hotel Double Tree by Hilton din Bucuresti a fost dotat cu sistemul de internet hotelier de mare viteza, de la Guest-tek.
Un nou hotel din Baile Felix - Hotel Nufarul – a fost si el dotat cu o retea de mare viteza pentru internet si IPTV, cu suporti TV si 80 de televizoare LED Samsung, pe care oaspetii se bucura de avantajele solutiei de televiziune inteligenta SmartupTV.

Pentru alte doua hoteluri - Hotel Double Tree by Hilton Sighisoara si Hotel City Plaza din Cluj – am efectuat un heatmap in vederea instalarii solutiei de Internet de la Guest-tek.

 Nu in ultimul rand, va anuntam cu mandrie ca pe lista premiilor de excelenta acordate la TOPHOTELS AWARDS Romania 2016, la categoriile HOTELURI, CONFERINTE, INVESTITII, AGREMENT, dar si PREMII SPECIALE, se regasesc si 15 premii obtinute de catre clienti de-ai nostri. 


Companie | Parteneri | Noutati | Oferte | Cariere | Contact |