Mus ve civarinda nakliye firmalari icin dogru yerdesiniz. Firmalarin listesi icin lutfen ziyaret ediniz. mus evden eve nakliyat

Home »Comunicatii» Solutii de conectivitate TeleAdapt»Panouri de conectivitate
Panouri de conectivitate


Trasaturi generale MediaHub:

- compatibilitate cu o serie larga de televizoare hoteliere, inclusiv cu modele vechi CRT, dar si cu cele noi, full HD;
- panou de conectivitate all-in-one pentru dispozitivele electronice ale oaspetilor;
- se pot conecta o varietate de dispozitive, ca laptopuri, aparate foto, camere video, iPod, console de jocuri etc.;
- detecteaza si schimba automat inputurile/sursele (exceptand varianta de baza, pasiva);
- usor de instalat, nu necesita costuri de renovare;
- disponibil atat in varianta incastrata in perete, cat si in cea de birou;
- Ingust, design compact si atragator estetic;
- evita interventia oaspetilor asupra conexiunilor TV existente;
- toate cablurile de conectare la televizor sunt incluse;

 

MediaHub TL (TA-8930)


TeleAdapt introduce gama MediaHub TL cu acest model de baza - un panou de conectivitate la indemana oaspetelui, care permite conectarea oricarui dispozitiv multimedia portabil la televizorul  din camera. Tehnologia incorporata TruLink ® ofera actualizari de firmware prin IP, administrare de la distanta prin retea si rapoarte de utilizare pentru o mai buna evaluare a RevPAR. O singura conexiune HDMI la televizor face posibila auto-comutare prin CEC cu ecrane compatibile si face instalarea simpla si rapida. Alimenteaza dispozitive electronice portabile prin portul USB.

 

 

 

Model de baza, conecteaza orice dispozitiv multimedia portabil la televizorul din camera, un singur HDMI cu tehnologie TruLink ®.

 

»intrare HDMI
» alimentare USB
»VGA
»Montabil in mobilier
»intrare Composite AV
»3.5mm audio

 

 

 

 

 

 

MediaHub TLi (TA-8950)


Modelul MediaHub TLI TMG se bazeaza pe caracteristicile MediaHub TL, la care se adauga o mufa de conexiune la Internet pentru dispozitivele oaspetilor, precum si un conector dedicat Made for iPad / iPod / iPhone, care reda fisiere audio / video de la toate dispozitivele Apple, prin televizorul din camera, printr-un singur cablu (inclus). Tehnologia incorporata TruLink ® ofera actualizari de firmware prin IP, administrare de la distanta prin retea si rapoarte de utilizare. Auto-comutarea prin intermediul CEC se face printr-un singur cablu HDMI.

 

Adauga internet prin cablu si porturi dedicate dispozitivelor Apple pentru a reda semnalul audio-video, prin intermediul televizorului din camera (cablu Apple inclus).

 

»intrare HDMI
» alimentare USB
»VGA
»intrare Composite AV
»iPod & iPhone
»Auto-comutarea surselor

 

 

 

 

 

 

MediaHub TLiX (TA-8990/5)

 

Noul MediaHub TLiX ofera toate avantajele seriei TLi, la care se adauga prize de alimentare suplimentare. Modelul MediaHub TLiX este alimentat fie direct de la priza (pentru varianta de montare  in mobila) sau prin reteaua electrica din perete (pentru varianta de instalare in perete). Oaspetii se pot bucura de propriile filme, clipuri video, muzica, jocuri, fotografii si chiar de prezentari de afaceri prin TV in camera in timp ce isi incarca toate electronicele portabile la priza si la USB.

 

Adauga doua prize pentru alimentarea electronicelor: cablul de alimentare IEC pentru montare in mobila sau modelul cablat in perete.

 

»intrare HDMI
» alimentare USB
»VGA
»intrare Composite AV
»Montabil in mobilier
»PSU International

 

 

 


 

 


MediaHub TLi Desktop (TA-8950-D)

 

Panoul MediaHub TLI pentru birou are aceeasi interfata si conectivitate interna ca MediaHub TLI, fiind usor de instalat si fiind proiectat special pentru desktop. In plus, panoul include o mufa de conexiune la internet si un conector cu 30 de pini dedicat, care reda fisiere audio / video de la toate dispozitivele Apple, prin intermediul televizorului din camera, cu un singur cablu (inclus). Tehnologia TruLink ® ofera actualizari de firmware prin IP, administrare de la distanta prin retea, precum si rapoarte ale utilizarilor. Mai mult, panoul permite si auto-comutare prin CEC, iar instalarea se realizeaza printr-un singur cablu HDMI.

 


 

Bucurati-va de aceeasi intrefata pentru oaspeti si conectivitate interna ca MediaHub TLI, de data aceasta intr-un dispozitiv usor de instalat, cu design special pentru birou.

 

»intrare HDMI
» alimentare USB
»VGA
»intrare Composite AV
»Montabil in mobilier
»PSU International

 

 

 

 

MediaHub SL (TA-8800)

 

Noul MediaHub SL a fost proiectat pentru hotelier, modelat pentru designer si configurat pentru oaspete. Design-ul nostru nou este subtiat, usor de instalat, accesibil ca pret si include toate conexiunile audio / video relevante pentru a reda semnalul din orice dispozitiv electronic multimedia prin intermediul televizorului din camera. Conecteaza un laptop, iPad, tableta cu Android, iPod ®, MP3 player, PlayStation ®, Xbox ®, Wii, aparat de fotografiat digital, camere video si multe altele ... Posibilitatile pentru a reda continut video si muzica pe marele ecran si prin difuzoarele televizorului sunt nelimitate. In plus,  portul USB asigura alimentarea pentru toate gadget-urile oaspetilor dumneavoastra.

 

 

Model de baza al gamei  accesibile, multi-cablu, cu design slim, conecteaza orice dispozitiv multimedia portabil la televizorul in camera.

 

»HDMI
»alimentare USB
»VGA
»Montabil in mobilier
»RCA Audio / Video
»PSU International

 

 

 

 

 

 

 

MediaHub SL+ (TA-8830)


Noul  MediaHub SL + este singurul panou de conectivitate scalabil, compatibil si accesibil, din industria hoteliera, care ofera oaspetilor oportunitatea de a maximiza potentialul  televizorului HD din camera. MediaHub SL + permite clientilor dumneavoastra sa redea continutul de pe micul ecran pe marele ecran. TeleAdapt a proiectat MediaHub SL + sa fie compatibil cu brandurile de top de televizoarelor hoteliere, solutiilor oferite de furnizorii de VOD / IPTV / FTG si producatorii de STB. O data ce oaspetele se conecteaza si apasa play,  MediaHub SL + va comuta automat televizorul pe intrarea AUX a dispozitivului, iar atunci cand dispozitivul se opreste sau este pus pe pauza, MediaHub SL + va comuta televizorul la setarea stabilita de hotel, pentru o experienta de divertisment fara cusur.


 

Auto-comutare TV, MediaHub multi-cablu intr-un design slim, pentru o experienta plug-and-play adevarata a oaspetelui.

»HDMI
»alimentare USB
»VGA
»Montabil in mobilier
»RCA Audio / Video
»PSU International

 

 

 

 

 

 

 

MediaHub SL Desktop (TA-8800-D)

 

Noul model pasiv al MediaHub SL este acum disponibil intr-un design slim pentru desktop, oferind conectivitatea de care au nevoie invitatii dumneavoastra, intr-un dispozitiv cu dimensiunile cele mai reduse de pe piata. Acest model are Composite A / V, PC-ul Video, Audio Jack, HDMI si alimentare USB pentru smartphone-uri si iPad / tablete.  Oaspetii folosesc pur si simplu telecomanda pentru selectarea intuitiva a intrarilor, trecand de la la AUX televizorului, conecteaza dispozitivul dorit si apasa "PLAY". Sunt, de asemenea, disponibile si DeskCards cu instructiuni de utilizare pentru oaspeti.

 

 

Modelul pasiv de MediaHub SL proiectat pentru a fi asezat pe birou si avand design de dimensiuni reduse, usureaza conectivitatea dispozitivelor la televizor, fara sa fie nevoie de renovare.

»HDMI
»alimentare USB
»VGA
»Montabil in mobilier
»RCA Audio / Video
»PSU International

 

 

 

 

 

 

 

MediaHub SL+Desktop (TA-8830-D)

 

De dimensiuni reduse, dispunand de auto-comutare, panoul de conectivitate multi-cablu permite oaspetilor sa conecteze gadget-urile lor electronice portabile la televizorul din camera, cu ecran plat sau la sistemul de sunet. Oaspetii folosesc MediaHub SL + pentru a reda, pe televizorul din camera, propriile filme, jocuri, muzica si chiar prezentarile de afaceri.

 

 

 

Cu adevarat plug-and-play pentru oaspetii dumneavoastra, proiectat pentru conectivitate avansata la cele mai mici dimensiuni.

»HDMI
»alimentare USB
»VGA
»Montabil in mobilier
»RCA Audio / Video
»PSU International

 

 

 

 

 

 

 

 

 Fatal error: Smarty error: unable to write to $compile_dir '/var/www/arvo/arvoxv/views/compile'. Be sure $compile_dir is writable by the web server user. in /var/www/arvo/arvoxv/classes/smarty/Smarty.class.php on line 1093