Mus ve civarinda nakliye firmalari icin dogru yerdesiniz. Firmalarin listesi icin lutfen ziyaret ediniz. mus evden eve nakliyat

SYMON DACON


Afisajul digital de la Symon este o solutie integrata de software si hardware, care gestioneaza culegerea, design-ul si livrarea de continut digital si de date, in timp real, catre o gama vasta de ecrane publice de afisaj (LCD,  Plasma, LED, puncte de orientare, chisocuri de informare, video wall-uri, dispozitive mobile, inclusiv  iPhone).

Solutia de afisaj digital in retea, scalabila, combina informatiile in timp real si continutul dinamic, pentru a comunica in timp util si targetat informatia relevanta.

De la centre de contact pana la industria ospitalitatii, de la educatie pana la healthcare, Symon Dacon furnizeaza solutii personalizate, care cuprind un spectru larg de servicii de afisaj digital, inclusiv: consultanta, software, hardware, continut, instalare, mentenanta si suport.

Sistem complet de comunicare vizuala pentru industria ospitalitatii

Solutia Symon permite hotelurilor sa comunice informatii cheie in timp real (despre evenimente si intalniri), prin intermediul unei varietati de display-uri elegante, inclusiv ecrane LCD HD, incastrate personalizat in mobilier, televizoare din camera,  puncte de orientare interactive, precum si display-uri de mici dimensiuni, montate la intrari, in spatiile din hotel.


Hospitality Messagelink Promo Video


 

Softul inteligent de gestionare a continutului este capabil sa colecteze date din sistemul de gestiune hoteliera (Micros Opera, Newmarket Delphi etc.), pentru a livra automat actualizari de continut catre terminalele de afisaj. Acestea includ televizoarele din camera, ecranele din salile de intalnire, punctele de orientare, chioscurile interactive, LiveView 3D si 'InView Mobile', care permit hotelurilor sa trimita continutul de afisaj public direct pe Smartphone-ul oaspetelui.


 

InView Mobile este o aplicatie iPhone revolutionara, care odata lansata, determina localizarea persoanei respective si reda continut multimedia interactiv, specific locatiei (in imagine exemplul de la Campionatul de Tenis de la Wimbledon 2009).
Solutia Symon permite hotelurilor sa gestioneze centralizat continutul dinamic de pe multiple ecrane, in aceeasi locatie sau in mai multe locatii simultan, oferind avantajul de a gestiona intreaga infrastructura de comunicare vizuala printr-o singura solutie.


 


Companie | Parteneri | Noutati | Oferte | Cariere | Contact |