WordPress database error: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND n.rgt<' at line 1]
SELECT nl.url, nl.seoTitle, nl.name FROM nested_category_languages nl JOIN nested_category n ON n.category_id = nl.category_id WHERE n.lft> AND n.rgt<

Hotelul Doubletree by Hilton din Oradea alege ARVO GROUP ca furnizor de solutii IT&C - Press releases - - ARVO GROUP - Integrator de solutii IT&C pentru industria hoteliera

Home »» Press releases»Hotelul Doubletree by Hilton din Oradea alege ARVO GROUP ca furnizor de solutii IT&C
Hotelul Doubletree by Hilton din Oradea alege ARVO GROUP ca furnizor de solutii IT&C

27.06.2011, Bucuresti. ARVO GROUP va furniza hotelului Doubletree by Hilton din Oradea sistemul de IPTV ETVi si sistemul de internet de mare viteza HSIA de la iBAHN, precum si televizoare hoteliere Samsung si suporti de perete Vogel’s.

 

In urma negocierilor din ultimele luni, ARVO GROUP si Calipso SA, dezvoltatorul hotelului Doubletree by Hilton din Oradea, au semnat recent contractul de furnizare si instalare de solutii IT&C hoteliere.

 

Semnarea acestui contract marcheaza si prima concretizare a eforturilor comune ale ARVO GROUP si ale partenerului sau iBAHN, de a introduce pe piata romaneasca solutiile hoteliere de inalta tehnologie: ETVi HD - sistemul de televiziune interactiva IP si HSIA – sistemul de internet de mare viteza wired si wireless pentru camere si spatii comune. Calipso a decis sa investeasca in confortul oaspetilor, alegand un sistem complet de televiziune (incluisiv headend propriu de receptie satelit), cu trasaturi specific hoteliere, cum ar fi de pilda: mesaj de intampinare, canale cu plata (Pay TV), filme la cerere (VOD), viziualizarea facturii, mesaje in camera, alarma de trezire, canal pentru consultarea serviciilor hotelului etc.

 

iBAHN este furnizor agreat al lantului Hilton, iar solutiile ofertate de ARVO GROUP se aliniaza acestor standarde.

Pe langa IPTV si internet de mare viteza, dotarile de 4 stele ale hotelului Doubletree din Oradea vor include televizoare LCD hoteliere Samsung de 32” si 40” si suporti de perete Vogel’s.

 

In Romania, grupul Hilton este prezent prin doua hoteluri: Athenee Palace Hilton, deschis in 1997 in Bucuresti, si Hotelul Hilton din Sibiu, deschis prin franciza in iulie 2009.

Deschiderea celui de-al treilea hotel Hilton din Romania care are ARVO GROUP drept partener este planificata pentru trimestrul 4 al anului 2011.

 

Calipso SA este o societate pe actiuni detinuta in proportie de 91,57% de SIF Banat-Crisana. SIF Banat-Crisana este o societate de investitii, constituita ca societate pe actiuni in noiembrie 1996 si listata la categoria I a Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

 

ARVO GROUP este un ansamblu de companii private romanesti cu o vasta experienta in domeniul IT&C.

Principalele obiecte de activitate sunt furnizarea si integrarea de sisteme de televiziune interactiva, sisteme de internet de mare viteza, sisteme de afisaj digital, continut multimedia, sisteme de curenti slabi, distributie de echipamente electronice asociate, soft de gestiune a proprietatii, precum si dezvoltare de aplicatii software.

ARVO GROUP si-a adancit expertiza pe domeniul integrarii de sisteme pentru industria hoteliera, cu precadere in ultimii zece ani, cand s-au echipat peste 3000 de camere de oaspeti, prin solutiile si serviciile IT&C si de continut furnizate. Printre clientii ARVO GROUP se numara 24 de hoteluri din toata tara, cele mai multe fiind de patru si cinci stele.

 

iBAHN este singurul furnizor global de divertisment/informatie digitala si de solutii de internet pentru industria ospitalitatii, inclusiv pentru centrele de conferinte. Lunar, peste 1,8 milioane de turisti si participanti la evenimente se bazeaza pe iBAHN pentru a creste productivitatea, cu optiuni sigure de acces la internet de mare viteza in peste 3000 de hoteluri, centre de conferinte si de intalniri, in 41 de tari din intreaga lume. Solutiile iBAHN de informare si divertisment digital furnizeaza tehnologii de varf in America de Sud si de Nord, Europa, Asia, Australia si India.

Operand una dintre cele mai mari retele MPLS din domeniu, compania ofera solutii tehnologice pentru mai mult de 50000 de evenimente pe an, variind de la mici intalniri de grup, la conferinte majore pe ramuri de industrie, in timp ce deservesc mai mult de 40% din corporatiile din top 100 Fortune.


Company | Partners | Careers | Contact |